Esti aici
Acasa => Monden => Cum arată și cu ce se ocupă Ioan Isaiu de când a renunțat la televiziune

Cum arată și cu ce se ocupă Ioan Isaiu de când a renunțat la televiziune

În urmă cu 16 de ani, Ioan Isaiu juca în cele mai iubite telenovele românești, însă a decis să renunțe la televiziune și să meargă pe alt drum. Într-o perioadă a locuit în Asia, unde a fost impresar artistic în Noua Zeelandă și Singapore , a organizat concerte și a fost un promotor al muzicii românești în Asia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vă mai aduceţi aminte de “Secretul Mariei”, prima telenovelă românească de la Antena 1, cu Anemona Niculescu şi Ioan Isaiu în rolurile principale? Au trecut 21 ani de ani de atunci, iar Ioan a trecut prin multe experiențe între timp.

Fostul actor de telenovele, care acum are 51 de ani, și-a început cariera artistică în 1994, la 25 de ani, pe scena Teatrul Național din Cluj. Șase ani mai târziu, în 2000, actorul părăsește România pentru a pleca în Noua Zeelandă și apoi Singapore.

Cum arată și cu ce se ocupă Ioan Isaiu de când a renunțat la televiziuneCum arată și cu ce se ocupă Ioan Isaiu de când a renunțat la televiziune

Inițial, Ioan a fost chelner, apoi a devenit manager de restaurant, după a făcut un master în marketing management și a decis să plece în Singapore. A cunoscut un domn de origine malaysiană și a pus bazele propriei firme de impresariat artistic.

În acea perioadă, Ioan a organizat numeroase concerte cu artiști printre care s-au numărat Sting, Shakira și Kylie Minogue, promovând totodată artiști români în Asia. Tot atunci i-a prezentat publicului de acolo pe Sistem, Senzor și Amadeus.

„Am dobândit stăpânirea de sine a asiaticilor. Mai ales malaysienii au o reținere în a se manifesta în public. Eu eram mai temperamental, mai agitat, vorbeam foarte franc, după care am dobândit un foarte bun control. Și am mai învățat multe preparate din bucătăria asiatică ce include în principal fructe de mare, orez, legume și condimente. Le gătesc soției și prietenilor”, povestea Ioan Isaiu pentru unica, acum câțiva ani.

Se întoarce întâmplător după 5 ani în România și devine brusc unul dintre cei mai de succes actori ai primelor producții de telenovele produse de Valeriu Lazarov. A jucat în producții ca Secretul Mariei (2005), Îngerașii (2008), Aniela (2009) și Iubire și onoare (2011).

De trei ani s-a reîntors la Cluj și a reluat colaborarea cu Teatrul Național, fiind implicat și in mișcarea de teatru de club alături de Sorin Misirianțu.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram. Vedeta de la ProTV nu s-a lăsat până nu l-a cucerit: ‘El avea o altă relație’

Citește și: Ana Porgras, detalii inedite despre relația cu Zanni de la Survivor.„Era gelos tare…’

Citește și: Albert Oprea, Sebastian Chitoșcă și Zanni, o nouă alianță la Survivor după unificarea echipelor

Marele regret al lui Ioan Isaiu

Profesional, Ioan Isaiu este împăcat cu evoluția lui, însă în plan personal resimte din plin lipsa unui copil. Nu a jucat încă rolul de tată și speră că Dumnezeu îi va trimite până la urmă un copil.

„Regret că nu am copii, dar nu este timpul pierdut. Așa spune și soția mea. Sperăm că Doamne-Doamne o să se uite și la noi, să ne dea un suflețel”, a spus actorul acum cațiva ani.

„Am abandonat actoria și am suferit enorm, pentru că este profesia mea de suflet, iar întoarcerea a fost simplă, fără niciun regret. Cred că așa a vrut destinul, să am niște întâlniri care au devenit o afacere.

Apoi profesia m-a făcut să am alte întâlniri care m-au determinat să mă reîntorc la actorie. Trecerile au fost bruște de fiecare dată, dar fără vreo părere de rău”, mai spunea actorul.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: