Esti aici
Acasa => Monden => Cum arată și cu ce se ocupă frații Adelei Popescu: „Sunt îngerii mei păzitori!”

Cum arată și cu ce se ocupă frații Adelei Popescu: „Sunt îngerii mei păzitori!”

Adela Popescu a afirmat de multe ori că are cei mai buni frați din lume și îi numește îngerii ei păzitori. Și dacă ea a ales actoria și muzica, nici frații Adelei nu au mers drumuri complet diferite în profesie. Chiar dacă își câștigă banii din domenii care nu au legătură cu arta, și ei sunt talentați la muzică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bogdan și Călin sunt frații mai mari ai Adelei Popescu, care au avut tot timpul grijă de ea în copilărie și chiar acum, la maturitate, așa încât actrița îi consideră îngerii ei păzitori. Recent, Adela a publicat o poză cu fratele ei, Călin, și fanii au reacționat imediat, concluzionând că bărbatul seamănă leit cu antrenorul Walter Zenga.

Cum arată și cu ce se ocupă frații Adelei Popescu: "Sunt îngerii mei păzitori!"Cum arată și cu ce se ocupă frații Adelei Popescu: "Sunt îngerii mei păzitori!"

Dupa plimbarica i-am spus lui Radu ce cred eu despre ingerii pazitori. Nu stiu ce mi-a venit. Si cred asa: ca eu sunt ingerul lui pazitor si el al meu, ca eu sunt ingerul fratilor mei si ei ai mei, si ei sunt si ingerii copiilor lor si copiii lor vor fi ingerii copiilor lor, dar si ai fratilor mei si ai cumnatelor mele. Si ca primii ingeri pazitori pe care ii cunoastem sunt parintii nostri, spunea Adela Popescu în urmă cu ceva timp.

Adela Popescu a încheiat postarea de pe Facebook cu o urare pentru fratele său mai mare, a cărui zi de naștere era în acel moment: La mulți ani, frățior bun! Vă iubesc, înaripați sublimi!„. 

Oare v-am spus ca am cei mai tari frati din lume? In premiera, in public, toti 3! 🙂„, a scris Adela Popescu în postarea respectivă, postând totodată o fotografie în care apare încadrată de cei doi frați.

La începuturile carierei, Adela Popescu a colaborat cu Călin la serialele în care a jucat pe vremuri, la postul de televiziune Acasă. Acum, toată familia locuieşte în Bucureşti. Bogdan e cadru militar, iar Călin este şi om de afaceri.

La botezul unuia dintre băieții Adelei, fratele ei a susținut un recital alături de trupa sa: “Bobo mi-a făcut o bucurie uriașă și a cântat la petrecere. A fost prima dată când întreagă familie s-a bucurat din plin, live, de pasiunea lui imensă pentru muzică și de talentul lui de chitarist și solist. Cu toții am dansat și l-am aplaudat, de la început până la sfârșit, fie că era o piesă de la Compact sau de la Pink Floyd”, a declarat Adela Popescu.

Citește și: Cum decurg certurile dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan:„La un moment dat își pierde răbdarea!

Citește și: Primele imagini din vila în care s-au mutat Adela Popescu și Radu Vâlcan:’Avem uși care nu se văd’

Citeste si: Cum arată Adela Popescu însărcinată în 5 luni, cu burtica la vedere. Nu s-a îngrășat deloc!

Frații Adelei Popescu, declarții pentru sora lor

Când a anunțat că este însărcinată a treia oară, fratele mai mare al Adelei Popescu a ținut să o felicite și în spațiul public.

„Surioara mea, credeai că scapi de mine? Felicitări pentru sarcină! Să știi că sunt invidios pe tine. Ești cea mai mică dintre noi și cea mai vrednică. O să fie în familie șapte copii. Eu nu știu ce am de gând. Adela a rupt regula de doi. Ce o vrea Domnul!

Surioara mea, vreau să-ți spun așa, într-o manieră oficială, că te iubesc foarte mult și, dacă vei avea nevoie în continuare de lecții de parenting, voi avea telefonul deschis pentru tine. Să nu uiți că ești sora cea mică”, a spus Bobo, fratele Adelei Popescu.

Și Cătălin, tot fratele Adelei Popescu i-a transmis un mesaj.

„Eu știu că familia voastră mare și frumoasă o să devină și mai mare și mai frumoasă. Fii atentă că mama pleacă la Șușani. Oricum, îl ai pe Radu acolo. Îți doresc multă baftă. Te iubește fratele tău!”, Cătălin Popescu, fratele Adelei Popescu.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: