Esti aici
Acasa => Monden => Cum arată mormântul Stelei Popescu la 4 ani de la moartea ei. Actrița nu a fost uitată

Cum arată mormântul Stelei Popescu la 4 ani de la moartea ei. Actrița nu a fost uitată

Pe 23 noiembrie 2017, marea doamnă a comediei românești înceta din viață, însă nici acum, la 4 ani de la moartea ei, nu a fost uitată – cei care au iubit-o încă mai vin la Stela Popescu la mormânt să aprindă o lumânare… Iată cum arată locul de veci al actriței!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut 4 ani ani de la moartea sa, dar marea actriță nu a fost uitată de cei care au iubit-o și au admirat-o, care încă vin la Stela Popescu la mormânt, unde depun câte o floare și o lumânare întru aducere aminte. Locul de veci de la Cernica al actriței este îngrijit, iar persoana care se ocupă de mormânt spune că, deși membrii familiei nu au mai trecut de multă vreme pe acolo, publicul ei nu a uitat-o.

Cum arată mormântul Stelei Popescu la 4 ani de la moartea ei

Marea doamnă a comediei românești s-a stins din viață, în mod dramatic și neașteptat, pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani. La 4 ani de când s-a stins din viață, la Stela Popescu la mormânt florile și candelele aprinse sunt nelipsite, iar locul este foarte îngrijit. Fotoreporterii reacției Impact.ro, care au surprins instantanee de la locul de veci al regretatei artiste, au vorbit și cu îngrjitoarea de la Cernica. Aceasta le-a mărturisit că de multă vreme nu a mai trecut pe acolo nimeni din familia Stelei Popescu și nici Alexandru Arșinel, cel care i-a fost partener de scenă timp de 40 de ani, nu a mai fost văzut pe acolo de ceva timp…

În schimb, la Stela Popescu la mormânt pot fi văzute permanent flori proaspete, coronițe aduse cu ocazia sărbătorilor, dar și multe candele aprinse, dovadă că cei care au iubit-o nu au uitat-o.

Nu a fost uitată nici de colegii de breaslă

Pe data de 21 decembrie, Stela Popescu ar fi împlinit 86 de ani. Printre cei care și-au amintit cu nostalgie de ziua de naștere a regretatei actrițe se numără și Adriana Trandafir. Aceasta mers la Stela Popescu la mormânt și a aprins o lumânare, după care a postat pe conturile sale de socializare o serie de fotografii, însoțite de un mesaj dureros și, în egală măsură, emoționant. De altfel, și în fotografiile postate de colega și prietena Stelei Popescu se poate vedea că locul de veci al marii actrițe este îngrijit.

„La Cernica, dis-de-dimineaţă, gerul s-a îmbrăţişat cu linistea şi pacea eternă!

STELA POPESCU zâmbeşte şi în jurul ei este cald şi bine.

Ca de fiecare dată, de ziua ei, îi fac o vizită, să mai stăm de vorbă şi să mai tăifăsuim, aşa ca pe vremuri!

Îi spun că nu am uitat-o, că este în sufletul fiecarui spectator, pentru care a ars ca o lumânare de la amîndouă capetele deodată, o viaţă de om, că ne este dor şi durerea ne apasă greu, că nu mai este nimic din ce a fost şi nici nu ştim ce o să mai fie!

A zâmbit din nou şi mi-a spus: nu vă pierdeţi speranta, luptaţi pentru fiecare colţ de pământ românesc, pentru demnitate şi iubirea de oameni!

Fiţi mai buni, iubiţi mai mult si să nu uitaţi să zâmbiţi!

VIAŢA NU ARE ROATĂ DE REZERVĂ!’, a transmis Adriana Trandafir.

Postarea actriței Adriana Trandafir a avut ecou atât pe Facebook, cât și pe Instagram, unde s-au adunat nenumărate comentarii, doavadă că oamenii care au iubit-o atât de mult pe regretata actriță nu au uitat-o nici la patru ani de la trecerea ei la cele veșnice.

Foto: Facebook, impact.ro

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: