Esti aici
Acasa => Monden => Cum arată mama Nicoletei Luciu, la 61 de ani. N-ai zice că a avut o tinerețe de coșmar!

Cum arată mama Nicoletei Luciu, la 61 de ani. N-ai zice că a avut o tinerețe de coșmar!

Nicoleta Luciu a fost mereu în topul celor mai frumoase femei din România și, vâzând cum arată mama ei, e lesne de înțeles de unde a moștenit trăsăturile fizice. Lucica are 61 de ani, iar fanii surorilor Luciu nu mai contenesc cu laudele la adresa acesteia, ori de câte ori fetele postează pe Instagram poze cu mama lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama surorilor Luciu nu a avut o viață ușoară, știută fiind problema cu alcoolul pe care o avea fostul său soț. Nicoleta Luciu povestea că tatăl ei obisnuia să bea foarte mult alcool si nu de putine ori devenea violent ajungand să o bată pe mama ei. Cu toate astea, Lucica a reușit să treacă peste și, la 61 de ani, este o femeie frumoasă și fericită alături de cei trei copii și de nepoți.

Cele două surori au fost întotdeauna foarte discrete în ceea ce privește viața personală și familia, iar foarte puțini sunt cei care știu cum arată părinții lor. Pentru că preferă să interacționeze cu prietenii virtuali, Nicoleta Luciu a decis să publice o imagine cu cea mai importantă ființă din viața ei, mama.

De câte ori, Iuliana sau Nicoleta Luciu postează pe rețelele de socializare fotografii cu mama lor, fanii nu mai contenesc cu aprecierile.

Cum arată mama Nicoletei Luciu, la 61 de ani

Recent, Lucica Luciu și-a aniversat ziua de naștere, iar Nicoleta i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant pe pagina oficială de Facebook.

La mulți ani, MAMA! Te iubim! Să ne trăiești!”, a scris Nicoleta Luciu la descrierea imaginii cu mama ei.

Postarea actriței a strâns mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

Deși s-a retras de mult timp din luminile reflectoarelor, Nicoleta Luciu se laudă cu o comunitate impresionantă pe rețelele sociale, locul în care își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei.

„La mulți ani cu sănătate! Să vă bucurați mulți, mulți ani de prezența duamnei!”, „La mulți ani! Să fie sănătoasă și fericită alături de familia ei frumoasă!”, „La mulți ani, arată super!” sau „La mulți ani, doamnă! Mă gândeam de unde vine frumusețea Nicoletei, dar acum am înțeles.. de la mama!!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită urări și cuvinte frumoase.

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Nicoleta Luciu și Dinu Maxer după 8 ani de relație: „Ea își dorea…”

Citește și: De ce s-a retras Nicoleta Luciu din viața mondenă. Sora ei a dezvăluit totul!

Citește și: Cum arăta Nicoleta Luciu, când a debutat la TV! Era bombă sexy chiar şi fără silicoane / POZE RARE

Femeile din familia Luciu, terorizate de tatăl alcoolic

Nicoleta Luciu a fost caracterizată de multe ori ca fiind o familistă convinsă, o mamă extraordinară și o soție pe măsură, dar puțini sunt cei care știu drama pe care ea a trăit-o, în copilărie. Tatăl său era dependent de alcool și, în repetate rânduri, Nicoleta și sora ei Iuliana Luciu au asistat la agresiunile îndreptate către mama lor.

Viața vedetei a fost marcată de dependența de alcool a tatălui, care devenea extrem de agresiv. Tocmai din acest motiv, Nicoleta Luciu și-a găsit abia acum curajul de a discuta despre drama ei.

Emoționată, fosta actriță a povestit cu lux de amănunte despre momentele în care ea și sora ei erau nevoită să ascundă diferite obiecte prin casă, obiecte pe care tatăl ei le-ar fi putut folosi în corecțiile pe care i le aplica mamei.

„Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele și toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem”, spunea Nicoleta Luciu în trecut.

„Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”, mai spunea Nicoleta Luciu.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: