Esti aici
Acasa => Monden => Cum arăta Klaus Iohannis la 17 ani. Fotografia care a devenit virală

Cum arăta Klaus Iohannis la 17 ani. Fotografia care a devenit virală

De ziua Copilului, președintele Klaus Iohannis le-a făcut o surpriză fanilor de pe pagina sa de socializare, postând o fotografie de-a sa de la 17 ani. În scurt timp, imaginea a adunat mii de aprecieri și sute de comentarii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe 1 iunie se sărbătorește Ziua Copilului, iar Klaus Iohannis a ținut să sărbătorească momentul într-un fel inedit. Președintele României (61) a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu el din vremea când avea doar 17 ani și în doar câteva ore a primit zeci de mii de like-uri și peste 6000 de comentarii.

Cum arăta Klaus Iohannis la 17 ani. Fotografia care a devenit viralăCum arăta Klaus Iohannis la 17 ani. Fotografia care a devenit virală

Cum arăta președintele Kalus Iohannis la 17 ani

Președintele Klaus Iohannis a scris în dreptul pozei „Amintiri din copilărie”, al[turi de tagurile #17ani#1Iunie#ZiuaCopilului, iar fanii de pe pagina sa de socializare au reacționat imediat. Internauților nu le-a scăpat seriozitatea afișată încă de atunci de cel ce avea să devină președintele României și nici frumusețea primului om în stat, așadar l-au complimentat imediat.

„Ați fost un fecior foarte frumos! Frumos sunteți și acum, vă apreciez, vă ador! Succes în continuare, sunteți o persoană puternică și un bun conducător! Respect domnule președinte Iohanis!”, „O determinare şi o seriozitate care se văd încă din copilărie. Pe fața dvs scria de atunci Preşedinte”, „Un copil frumos și serios, ca și acum. Domnule președinte, respect și admirație!”, „Aha… Priviți cu atenție și ingrijorare incă din copilărie”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise de internauți lui Klaus Iohannis.

Nu puțini au fost însă și cei care i-au amintit președintelui de chestiunile arzătoare cu această ocazie…

„Sănătate multă, domnule Președinte. Și să nu uitați și de alocațiile copiilor. De educația unde lipsește în anumite defavorizate ale României. Și copiii care merg la culcare flămânzi”, a mai comentat un internaut.

Citește și: Primele imagini de la Asia Express, sezonul 4. Vedetele au pornit pe Drumul Împăraților

Citește și: Carmen Brumă, pictorial sexy la 44 de ani! Ce dietă ține:„Am niște reguli de la care nu mă abat’ / EXCLUSIV

Citește și: Jador și Bogdan Mocanu s-au certat. De la ce a pornit totul:„E prost el, că spune…’

Citește și: Fulgy a insinuat că Silviu Andrei se droghează. Reacția DJ-ului de la Capatos

Citește și: Cine este Cornel Marin de la Românii au Talent

Cum a început povestea de dragoste dintre Klaus și Carmen Iohannis

Președintele României are o alături o soție care l-a susținut întotdeauna și i-a fost alături indiferent de circumstanțe. Iar acest lucru se întâmplă de peste 25 de ani, de când a început povestea de iubire dintre Klaus Iohannis și Carmen, soția lui. Cei doi s-au cunoscut în studenție și sunt nedespărțiți de atunci. Președintele a povestit în cartea sa lansată în 2014, ‘Pas cu pas’, cum a debutat relația cu soția sa.

În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. A fost invitată de prieteni de-ai noştri care au rămas în Sibiu. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani  şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani‘, a relatat Klaus Iohannis, care a ajuns profesor de fizică după încheierea studiilor, în vreme ce Carmen a ales să predea limba engleză în Sibiu.

Am trecut de pragul de 25 de ani de când suntem
căsătoriţi şi acum cred că pot să spun că arta nu este de a te
îndrăgosti ci de a menţine dragostea vie pentru mult timp
‘, a declarat totodată Klaus Iohannis.

Viaţa noastră privată, atât cât e, nu are nimic
extravagant, nimic spectaculos. Concediile ni le planificăm împreună şi
mergem împreună peste tot. În concediu fac de toate, ca omul: depinde de
perioadă, de program şi de ceea ce stabilim împreună, eu cu soţia
‘, a mai povestit Președintele României. 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: