Esti aici
Acasa => Monden => Cum arată fiica lui Virgil Ianțu, la 16 ani. Jasmina s-a transformat într-o domnișoară superbă

Cum arată fiica lui Virgil Ianțu, la 16 ani. Jasmina s-a transformat într-o domnișoară superbă

La 16 ani, fiica lui Virgil Ianțu arată ca un supermodel de peste Ocean. Anii au trecut, iar fetița prezentatorului TV s-a transformat într-o domnișoară superbă. Îi place să pozeze și nu se sfiește să se lase fotografiată și în ipostaze ceva mai sexy. Tânăra are o relație excelentă cu părinții ei și călătărorește deseori cu familia în vacanțe. Iată ce spunea vedeta, recent, despre moștenitoarea lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe Virgil Ianțu îl cunoaște toată lumea, dar puțini știu cum arată fiica lui. În prezent, Jasmina are 16 ani și este de-o frumusețe răpitoare. A moștenit trăsături de la ambii părinți și, treptat, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. După cum arată aparițiile ei din mediul online, adolescenta se înțelege de minune cu părinții ei și nu ratează nicio ocazie de a călători împreună cu ei.

La 50 de ani, Virgil Ianțu se poate considera un bărbat împlinit pe toate planurile. A cunoscut succesul încă din tinerețe, fiind gazda mai multor emisiuni celebre din țară. În plus, prezentatorul TV se laudă și cu o familie minunată. Are o parteneră de viață iubitoare, pe nume Roxana, și o fiică superbă, Jasmina.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Virgil Ianțu.Roxana a împlinit 40 de ani

Citește și: De ce Virgil Ianțu și iubita lui, Roxana, nu s-au căsătorit după 15 ani de relație.”Cererea a fost acceptată, dar…”

Citește și: Carmen Brumă va prezenta o emisiune la Antena 1:„Mă bucur că am revenit…”

Citește și: Andrei Ungureanu, critici dure după ce a glumit spunând că nu are, de fapt, sindromul Tourette:„Nu s-a găsit antidot”

Cum arată fiica lui Virgil Ianțu, la 16 ani

În ultimii ani, fiica lui Virgil Ianțu s-a transformat spectaculos. Dintr-o fetiță simpatică, ea a devenit o domnișoară sexy și extrem de frumoasă. Adolescenta are o relație foarte bună cu mama și tatăl ei, astfel că nu ezită să meargă cu ei în vacanțe. Recent, ei au fost împreună în concediu în Thailanda, unde s-au bucurat de soare și de relaxarea binemeritată.

Dacă aruncați o privire pe rețeaua ei de socializare, vă veți da seama imediat că fiica lui Virgil Ianțu este pasionată de fotografie. Conștientă de atuurile sale, aceasta nu se sfiește să îmbrace ținute sexy și să se lase fotografiată în costum de baie.

La doar 16 ani, Jasmina Ianțu se laudă cu peste 9.000 de urmăritori pe Instagram. Fata lui Virgil Ianțu postează destul de des, iar imaginile ei adună de fiecare dată mii de like-uri. Adolescenta adoră să pozeze și se simte extrem de bine în fața camerei. Potrivit libertatea.ro, acum doi ani, Andreea Raicu ar fi contactat-o pentru a poza pentru o colecție de haine.

Jasmina s-a transformat într-o domnișoară superbă

În urmă cu ceva timp, Virgil Ianțu a fost chestionat în legătură cu provocările pe care i le aduce faptul că fiica lui e frumoasă. Prezenatatorul TV spunea atunci, în cadrul unui interviu, că nu-l sperie nimic, atât timp cât el și Roxana îi sunt alături fetei lor.

„Nu mă sperie nimic, atâta vreme cât Roxana şi cu mine îi suntem alături. Avem o relaţie deschisă şi frumoasă cu Jasmine şi ştiu că o să îşi găsească drumul ei, în care noi o vom susţine”, explica Virgil Ianțu, potrivit clickpentrufemei.ro.

Tot atunci, Virgil Ianți povestea că se distrează pe cinste cu fiica lui, tânăra având mereu replicile la ea. În plus, Jasmine a moștenit și din umorul mamei ei.

„E în permanenţă pregătită de replici bune. Ne distrăm tare, mai ales că a împrumutat şi din umorul Roxanei”, mai spunea el.

Virgil Ianțu, despre pasiunile fiicei lui

Virgil Ianțu a moștenit de la tatăl lui talentul vocal. Acesta a fost preot. Prezentatorul a declarat că și fiica lui, Jasmina, și-a dezvoltat acest simț muzical, ceea ce nu poate decât să-l bucure. Conform spuselor lui, adolescentă e extrme de talentată.

Ascultă multă muzică şi asta mă bucura foarte tare. Ce mai face ea interesant (şi sănătos!) este că ascultă nu doar muzica generaţiei ei, ci parcurge perioade muzicale diferite. Dacă vorbim despre talent… e grav.

Este extrem de talentată, are o ureche excelentă şi un glas cu o tehnică intuitivă rară – şi nu sunt un tată nebun, care şi-ar lăuda fata din orgoliu”, mai spunea vedeta.

Sursă foto: Arhivă, Facebook, Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: