Esti aici
Acasa => Monden => Cum arată fata Corinei Dănilă. Rianna a împlinit 18 ani: „Frumusețea ta este profundă”

Cum arată fata Corinei Dănilă. Rianna a împlinit 18 ani: „Frumusețea ta este profundă”

Corina Dănilă este o mamă mândră și foarte fericită! Fiica ei, Rianna, a împlinit recent 18 ani, prilej cu care prezentatoarea TV a postat mai multe fotografii cu ea, dar și un mesaj emoționant prin care o asigură de toată dragostea ei. Fanii au putut lesne observa ca tânăra a moștenit frumusețea mamei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMRIE, GRATIS, AICI!

Actrița este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, motiv pentru care și-a ținut fiica cât mai departe de ochii curioșilor, după ce a divorțat de omul de afaceri Norris Măgean în anul 2009, atunci când Rianna avea numai 5 ani.

Corina Dănilă a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în ziua în care fiica ei a împlinit 18 ani. Rianna este frumoasă de pică și îi seamănă leit mamei sale.

„La mulți ani, Rianna mea, la împlinirea vârstei de 18 ani. Înțelepciunea ta își numără anii. Frumusețea ta este profundă, inima ta este suficient de mare pentru a iubi întreaga lume, simțul umorului este imens.

Să cauți mereu binele în tine și în ceilalți. Rămâi bună, puternică și amuzantă.

Fie ca toate binecuvântările și bunătatea pe care le meriți să vină la tine astăzi și întotdeauna. Te iubesc până la lună și înapoi!”, a scris Corina Dănilă, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Regizorul Jaime Osorio Márquez a murit prin sinucidere asistată. Avea 46 de ani

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Victor Socaciu și unde va fi înmormântat. Marina Almășan: „Voia să…’

Citește și: Oana Moșneagu s-a luptat cu depresia și a fost victima bullying-ului:„Nopți pline de plâns nervos, disperare / EXCLUSIV

Cum arată fata Corinei Dănilă. Rianna a împlinit 18 ani

În urmă cu mai bine de 2 ani, actriță dezvăluia faptul că relația pe care o are cu Rianna este una extrem de specială.

„E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteață, comunicativă și ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescență. Eu o încurajez și o susțin necondiționat în tot ce-și dorește să facă. Și așa voi face și mai departe”, spunea Corina Dănilă despre fiica sa.

Corina Dănilă a divorțat în anul 1999 și de atunci nu s-a mai căsătorit

Corina Dănilă a încercat să-și țină viață amoroasă departe de lumina reflectoarelor și nu a oferit prea multe detalii despre relațiile pe care le-a avut.

Actrița a fost căsătorită o singură dată cu realizatorul Valentin Moraru, de care a divorțat, însă, în anul 1999.

Cel care i-a adus liniștea după despărțirea de fostul soț a fost omul de afaceri Peter Imre, însă nici relația cu acesta nu a durat foarte mult.

Singurul care și-a pus amprenta asupra Corinei Dănilă a fost pilotul Norris Măgeanu, bărbatul care a reușit să-i îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe, aceea de a fi mamă.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: