Esti aici
Acasa => Monden => Cum arată camera fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley: „Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos”

Cum arată camera fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley: „Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos”

Gina Pistol și Smiley au început pregătirile pentru camera fiicei lor. Vor deveni părinți curând și își doresc ca totul să arate impecabil atunci când micuța lor va veni pe lume. Viitoarea mămică a postat deja primele imagini cu camera fiicei sale și este superbă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley vor deveni curând părinți și deja au început pregătirile pentru a-și primi fiica așa cum se cuvine! Primele imagini din camera micuței au fost postate chiar de simpatica prezentatoare pe rețelele de socializare.

Cum arată camera fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley: "Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos"Cum arată camera fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley: "Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos"

Gina Pistol s-a arătat foarte mulțumită de cât de repede s-au mobilizat specialiștii pentru camera fetiței sale. S-a pus tapetul în cameră, este ordine și curățenie, iar la începutul noului an urmează să vină și mobila pentru ca totul să fie gata.

Camera fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley arată superb

„Tocmai ce au terminat de pus tapetul în camera fetiței. S-au mișcat foarte repede. Au lăsat și ordine, curățenie în urma lor. Încep să am emoții. Arată superb. Superb arată. Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos.

Mai am de luat mobilierul după Revelion și gata. Mai am puțin. Încep să am emoții”, a transmis Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Citește și: Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a avut un incident neplăcut la cumpărături:”I-aș fi dat cu coșul în cap!”

Citește și: Smiley și Gina Pistol, primul sărut în public.Artistul și-a surprins iubita de ziua ei, pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:„Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare”. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bendeac, adevărul despre lupta cu depresia:„Au fost situații în care am cerut ajutor”. Care este relația sa cu Dumnezeu / EXCLUSIV

Gina Pistol, emoționată la gândul că va deveni mămică

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi
sunt în culmea fericirii, numai că pe măsură ce se apropie ziua cea mare
cresc și emoțiile.

Gina Pistol își ține fanii mereu la curent cu noutăți despre bebelușul care urmează să vină pe lume. După o analiză minuțioasă, blondina susține că a reușit să-și dea seama deja de trăsăturile micuței sale.

Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă.

La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca
niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât, încă nu este
produsul final, dar a fost minunat’
, a povestit Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță

Gina Pistol și Smiley au păstrat mult timp secretul că vor deveni părinți. La finalul lunii sepembrie au deci să vorbească pe marginea subiectului, dezvăluind și că vor avea o fetiță.

Vestea a fost o mare bucurie și o mare surpriză pentru
amândoi, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm
vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că toate
lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții, primul trimestru
este cel mai greu. Mai ales că o femeie este trecută de 35 de ani… Am
păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia
, a declarat Smiley.

Eu mă bucur mult de ceea ce trăiesc acum, indiferent de preț. Vreau să fiu o mamă cool și să copilăresc alături de copilul meu„, a spus și Gina Pistol la momentul respectiv.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: