Esti aici
Acasa => Stil => Cum arată azi Aylin Mujica, cea mai controversată actriță de telenovele

Cum arată azi Aylin Mujica, cea mai controversată actriță de telenovele

Aylin Mujica este una dintre cele mai controversate actrițe de telenovelă, însă este și una dintre cele mai frumoase și apreciate dive de pe micul ecran.

Aylin Mujica ne-a încântat cu talentul său expus cu măiestrie în rolurile negative pe care le-a jucat în telenovele ca Aurora, Marina, Săracii tineri bogați sau Fără sâni nu există paradis. Însă, din păcate, de 3 ani ani, imediat după ce a realizat filmul Les Miserables, frumoasa actriță s-a retras din lumea filmului. Nu este o decizie definitivă, însă nu a mai primit niciun rol care să o incite.

Aylin Mujica actrita de telenovele

Aylin Mujica este o femeie extrovertită, fără inhibiții și fără prejudecăți, iar acestea aspecte care-i definesc personalitatea puternică pot fi observate din acțiunile sale. Încă de la 8 ani, Aylin Mujica urma cursuri de balet și dans folcloric, iar la vârsta de 13 ani își începea deja cariera de model. Ulterior, a pozat goală într-o revistă spaniolă dedicată bărbaților și, chiar dacă juca în telenovele personaje episodice încă de la 20 de ani, primul său rol, mai exact dublu rol, care a făcut-o remarcată a fost cel din telenovela Marina, 12 ani mai târziu.

Aylin Mujica

Astăzi, privind-o și admirând-o în fotografiile pe care le postează destul de des pe rețelele de socializare, ne putem întreba dacă nu cumva Aylin a făcut pact cu diavolul, deoarece, la cei 42 de ani ai săi, pare absolut neschimbată. Sau, poate a descoperit licoarea magică a tinereții fără bătrânețe.

În plan sentimental, Aylin Mujica a creat multe controverse de-a lungul timpului. Acesta, deși are trei copii, niciunul nu este făcut cu același bărbat.

Aylin Mujica si cei 3 copii ai sai

Prima sa mare iubire a fost un artist cubanez pe nume Osamu Menendez, iar rodul iubirii dintre cei doi este Mauro Menendez, un adevărat cuceritor care, la doar 24 de ani, a reușit să-și facă un nume în muzică: Maahez.

Aylin Mujica sexy actrita telenovele

Actrița se îndrăgostește ulterior de producătorul Alejandro Gavira cu care se căsătorește în 1999 și relația durează 10 ani, cei doi devenind părinții lui Alejandro Gavira JR, cel de-al doilea băiat al actriței.

Aylin Mujica 2018 actrita telenovele

Aventurile din viața frumoasei Aylin Mujica continuă. La doar un an după divorț, în 2010 a decis că este momentul să se căsătorească din nou și alesul său a fost nimeni altul decât actorul și fotomodelul Gabriel Valenzuela, cunoscut publicului român din rolurile secundare pe care le-a avut în câteva telenovele.

Gabriel Valenzuela, sotul lui aylin mujica

 

În urma căsătoriei care a durat doar 2 ani, s-a născut Violeta Valenzuela, în vârstă de 7 ani. Cei doi ai rămas în relații bune și se împlică împreună în creșterea fetiței lor. Aylin Mujica și-a continuat escapadele amoroase și a fost logodidă cu un impresar libanez, Angel Said, pentru câțiva ani, însă anul trecut și-au spus adio în mod oficial. De atunci, zeița frumuseții nu s-a mai afișat cu nimeni și a preferat, pentru prima oară în viață, să păstreze o discreție absolută cu privire la capitolul amoros.

Citește și – Ți-o mai amintești pe Catherine Siachoque? Cum arată actrița de telenovele la 46 de ani

Citește și – O știi din telenovele, dar azi e alt om. Și-a schimbat religia, numele și înfățișarea

Sursă foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: