Esti aici
Acasa => Monden => Cum arată Alexia Eram fără machiaj. Fanii au rămas uimiți când au văzut-o așa

Cum arată Alexia Eram fără machiaj. Fanii au rămas uimiți când au văzut-o așa

Alexia Eram face parte din generația nouă și este extrem de apreciată de fanii din mediul online. Pe contul său de socializare, fiica Andreei Esca își ține urmăritorii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Postează diferite fotografii, videoclipuri pentru campanii și chiar păstrează o legătură destul de strânsă cu internauții. De curând, iubita lui Mario Fresh a postat o imagine cu ea fără pic de machiaj pe față.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexia Eram este una dintre cele mai apreciate tinere de la momentul actual. Reușește să îmbine utilul cu plăcutul, iar asta i-a adus o mulțime de urmăritori în mediul online. Pe contul său de Instagram, vloggerița are peste 600.000 de mii de fani.

Ei bine, tot acolo, fiica Andreei Esca își desfășoară întreagă activitate și postează zilnic nouătăți din viața sa.

Citește și: Alexia Eram, despre dezavantajele de a fi fiica Andreei Esca:„Nu pot să fiu la fel de…’

Citește și: Alexia Eram are probleme de sănătate:„Nu pot să respir’

Citește și: De ce a țipat Mihai Petre la soția sa în timpul unei probe la Asia Express.Reacția lui Connect-R

Citește și: Connect-R și Shift au fost eliminați de la Asia Express

Cum arată Alexia Eram fără machiaj

În urmă cu doar o zi, iubita lui Mario Fresh a postat o imagine în care apare fără pic de machiaj pe față. Pe lângă faptul că se dedică destul de mult proiectelor sale, îi place să aibă și grijă de aspectul fizic.

În timp ce era la sală, alături de o prietenă, Alexia s-a filmat. Nemachiată, cu părul ciufulit, dar cu un zâmbet larg pe față, tânara arată la fel de bine și fără machiaj, mai că ai zice că are o față de bebeluș.

Își dorește foarte tare să arate bine și este extrem de atentă la modul în care arată. Merge la sală și are grijă să-și facă diferite tratamente faciale, dar și corporale. Ei bine, acest lucru se vede destul de bine, întrucât fotografiile postate de acesta au reușit să strângă zeci de mii de aprecieri.

Alexia Eram își dorește un copil cu Mario Fresh

Ținând cont de faptul că formează un cuplu de mai mulți ani, multe persoane s-au întrebat când au de gând ca Mario Fresh și Alexia Eram să facă un copil. Ei bine, în cadrul unui interviu, vedeta a spus că se gândește serios să își întemeieze o familie cu iubitul ei în viitorul apropriat.

„Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă’, a spus Alexia Eram, glumind pe acest subiect.

sursă foto- Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: