Esti aici
Acasa => Monden => Cum arată Alexandra, iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți

Cum arată Alexandra, iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți

Cum arată Alexandra, iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Câștigătorul Chefi la Cuțite, Ionuț Belei, a avut parte de multe experiențe nefericite în iubire. Cu toate acestea, el nu și-a pierdut speranța și și-a găsit liniștea în brațele Alexandrei, o tânără absolut superbă, alături de care el se simte împlinit. Recent, ei au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Iată cum arată iubita lui Ionuț Belei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Alexandra, iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Ionuț Belei este câștigătorul sezonului opt Chefi la Cuțite. Acesta se bucură de o carieră de invidiat, iar de curând și-a surprins fanii pe rețelele de socializare. Nu, de această dată nu este vorba despre vreun preparat culinar, ci despre fotografii și videoclipuri cu noua sa cucerire. Bucătarul este îndrăgostit până peste cap de Alexandra, o tânără absolut superbă. Iată primele imagini cu cei doi îndrăgostiți!

Cei doi par extrem de fericiți împreună și nu se ascund! Ei au postat mai multe imagini pe Instagram, iar fanii au reacționat imediat!

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la cuțite s-a despărțit de iubită!O ceruse de soție în primăvară

Citește și: Sorin Bontea și Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite, au gătit împreună.Ce rețetă au pregătit

Citește și: Cât a plătit Culiță Sterp pentru botezul fiului.Tzancă Uraganu și Theo Rose au primit o avere, ca să cânte

Citește și: Ana Maria Mocanu a avut COVID-19 și a ajuns la spital.Cum ce simptome îngrozitoare s-a confruntat în ziua 10

Cum arată Alexandra, iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite

Ionuț Belei a avut parte de multe dezamăgiri în ceea ce privește iubirea. Acesta a avut o relație de lungă durată cu Sabina, femeia pe care a cerut-o și în căsătorie. La doar două luni de la fericitul anunț, câștigătorul sezonului opt Chefi la Cuțite a anunțat că s-a despărțit de femeia care, cândva, îi aducea doar motive să zâmbească.

Acum, el pare mai îndrăgostit ca niciodată de Alexandra, o tânără absolut superbă care îl face fericit pe Ionuț. Cei doi s-au filmat în timp ce dansau în mașină pe ritmuri de manele și au postat imaginile pe Instagram.

S-a despărțit de Sabina

Ionuț Belei a anunțat pe rețelele de socializare că s-a despărțit de fosta sa logodnică, Sabina. Cei doi au ajuns de comun acord la ideea că le este mai bine separați, decât împreună.

„Nu mai sunt cu Sabi, ne-am despărțit. Astăzi sau ieri se fac 4 luni de când nu mai suntem împreună. Am zis să văr răspund pentru că tot primesc mesaje dacă mai suntem sau nu împreună. Am luat decizia să ne despărțim, că așa ne e mai bine’, a spus el la momentul respectiv.

Sursă foto: Instagram și Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: