Esti aici
Acasa => Monden => Cum alegi cele mai bune seminţe porumb de pe piaţă

Cum alegi cele mai bune seminţe porumb de pe piaţă

În ziua de astăzi limba engleză nu mai este doar o materie şcolară, ci a devenit o limbă esenţială atât în comunicarea cu persoanele de peste hotare, cât şi în desfăşurarea unor activităţi comune şi destul de banale. Mai precis, limba engleză este parte din tot ce înseamnă jocuri video, muzică, clipuri video şi postări pe reţelele de socializare, gadgeturi moderne şi aşa mai departe. Prin urmare, nu mai este de mirare că din ce în ce mai mulţi părinţi îi încurajează pe cei mici să participe la cursuri engleza copii.

Iată în continuare câteva motive pentru care toţi părinţii ar trebui să îşi înscrie copilaşii la cursurile de engleză încă din copilărie!

  1. Învăţare uşoară şi rapidă

Este cunoscut faptul că o limbă străină este mult mai uşor de învăţat dacă începem încă de când suntem mici. Mai precis, cei mici asimilează toate informaţiile din jurul lor cu mare uşurinţă. Mai mult decât atât, la cursurile de engleză vor prinde mai repede modul în care se pronunţă corect cuvintele, dar şi cum să formuleze întrebări şi răspunsuri.

  1. Rezultate mai bune la şcoală

Studiile recente arată că toţi cei care cunosc cel puţin două limbi reuşesc să obţină rezultate mult mai bune la şcoală. Motivul este unul simplu, mai precis: creierul este antrenat să traducă dintr-o limbă în alta cu rapiditate, iar această trecere rapidă îi vor ajuta să selecteze şi să îşi amintească mai bine informaţiile esenţiale.

  1. Acces la mai multă informaţie

Cu cât cei mici învaţă mai multe limbi, cu atât ei au acces la mai multă informaţie. Ştim şi noi adulţii că de multe ori informaţiile de care avem nevoie sunt în engleză, iar pentru a avea acces la ele trebuie să ştim această limbă. Cu cât copilul tău o învaţă de la o vârstă cât mai fragedă, cu atât mai repede va avea acces la mai multe informaţii.

  1. Vizionarea filmelor în versiune originală

Filmele pentru cei mici sunt adesea dublate în limba română, lucru care nu este chiar plăcut nici pentru noi adulţii. Dacă piciul tău învaţă limba engleză de la o vârstă fragedă, va putea viziona filmele lui preferate în varianta originală şi se va putea bucura de o experienţă mult mai plăcută.

  1. Călătorii fără probleme

Chiar dacă încă nu este vremea să îţi faci griji că puştiul tău va călători singur, întotdeauna este bine să ştii că se poate descurca fără probleme şi într-o ţară străină… bineînţeles sub atenta ta supraveghere.

  1. Descoperirea lumii online

Ştii şi tu că în ziua de astăzi, chiar şi noi adulţii ne petrecem o bună parte de timp în mediul online. Chiar dacă încă nu este vremea să îl laşi nesupravegheat pe cel mic atunci când navighează în mediul online, anii trec destul de repede şi îşi va dori să aibă acces şi la conţinutul de peste mări şi ţări.

Când este indicat să îl înscrii pe cel mic la cursurile de engleză?

Specialiştii recomandă ca prichindeii să înceapă cursurile de limba engleză de la vârsta de 3 ani. Până la trei ani cei mici pot imita fonetica, iar după această vârstă pronunţia lor poate fi standardizată.

Mai mult decât atât, unele studii arată că învăţarea unei alte limbi, nu neapărat engleza, împreună cu limba maternă ajuta creierul celor mici sa lucreze mai activ şi le permite să asimileze mult mai uşor informaţiile din jurul lor.

Chiar dacă vârsta de 3 ani, pare o vârstă nepotrivită, căci cei mici tind să îşi dorească să se joace şi să nu fie bombardaţi cu reguli şi regulamente, vârsta preşcolara este cea mai bună perioadă de învăţare a unei limbi străine. La cursurile de engleză cei mici vor învăţa să îşi standardizeze pronunţia, să înveţe să formuleze atât răspunsuri, cât şi întrebări şi, de asemenea, vor învăţa să fie mai încrezători în comunicare.

În cazul în care cei mic a deprins deja mai multe cuvinte în engleză, fie pentru că ai încercat tu să îl înveţi, fie că a fost autodidact şi a reuşit să prindă de la televizor ori de la cei din jurul lui şi te gândeşti să îl înscrii la un curs intensive de engleză, trebuie să ştii că poţi face acest lucru. Vârsta ideală pentru a-l înscrie pe cel mic la un curs intensiv de engleză este cuprinsă între 3 şi 4 ani. De ce? Pentru că în această perioadă cei mici pot învăţa o limbă străină la fel de uşor precum au învăţat limba maternă.

Un alt motiv pentru care ar trebui să îţi înscrii copilul la un curs de engleză, este reprezentat de faptul că prichindeii nu sunt la fel de stresaţi de faptul că pot pronunţa greşit unele cuvinte şi că toţi cei din jurul lui vor râde, aşa cum se întâmplă de cele mai multe ori în cazul adulţilor.

Limba engleză a câştigat din ce în ce mai mult teren şi chiar dacă din păcate mulţi adulţi nu au reuşit să o înveţe, nu e timpul pierdut şi pot începe chiar acum alături de cel mic. Unde mai pui că în viitor studiile lingvistice vor conta foarte mult în ocuparea unui loc de muncă, iar acest lucru se poate observa încă de acum.

Alege să îl înscrii pe cel mic la un curs de engleză încă de la o vârstă fragedă şi să te asiguri că pui încă o bază solidă la dezvoltarea lui personală.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: