Esti aici
Acasa => Monden => Cum a slăbit Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanța Mare, 11 kilograme în 16 zile: „O cură drastică”

Cum a slăbit Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanța Mare, 11 kilograme în 16 zile: „O cură drastică”

Florin Petrescu sau Axinte, așa cum îl cunoaște o țară întreagă, a decis că este momentul de o schimbare în viața lui. Astfel, actorul s-a apucat de făcut mișcare, dar a fost și mai atent la ce produse consumă. În doar 16 zile, Axinte a reușit să slăbească 11 kilograme. Iată care este dieta minune folosită de acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Petrescu s-a descis să scape de kilogramele în plus. Astfel, s-a pus serios pe treabă și a început să respecte un regim alimentar.

În cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a spus că a reușit să slăbească 11 kilograme în doar 16 zile. Iată cum!

Citește și: Florin Petrescu, Axinte de la Vacanța Mare, despre momentele grele în căsnicie: „Fiul meu a venit după ani de tratament”

Citește și: Actorul Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanța Mare, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare

Citește și: Jador suferă de o afecțiune rară: „Sunt puțini oameni care sunt așa”

Citește și: Victor Slav și fiica lui, dialog savuros la TV: „Sofia înseamnă tot pentru mine’

Cum a slăbit Florin Petrescu 11 kilograme în 16 zile

Invitat la o emisiune de televiziune, Florin Petrescu a spus cum a reușit să slăbească 11 kilograme în doar 16 zile. Se pare că artistul avea 104 kilograme în momentul în care a decis că are nevoie de o schimbare.

În primele două zile, Axinte susține că a trebuit să respecte niște reguli drastice. De la 104 a ajuns la 93 de kilograme și susține că nu vrea să se oprească aici.

”Am slabit 11 kilograme, aveam 104 și am 93 acum, în 16 zile. În primele două zile e o cură chiar drastică, cu sare amare, cu legume, cu cartofi… Am trimis analizele în Germania, după o lună vin analizele și în funcție de analize ai un meniu care îți reglează metabolismul”, a spus Axinte la Antena Stars.

Ei bine, se pare că următorul target pe care și l-a pus este acela de a ajunge la greutatea de 85 de kilograme. Acesta a mai dezvăluit faptul că schimbare a venit în urma încurajărilor și sfaturilor primite din partea soției.

”Vreau să ajung la 85”, a mai spus Axinte în direct la Antena Stars.

Secretul căsnicie lui Axinte

De mai bine de 20 de ani Axinte și soția lui sunt împreună. În cadrul unui interviu, îndrăgitul actor a spus care este secretul relației de lungă durată.

„Secretul relației noastre? De 20 ani suntem împreună, ne iubim, avem o familie frumoasă, mă înțelege și cu plecările mele, pentru că fac cam vreo sută de mii de kilometri pe an mai mult cu mașina cu șoferul, decât cu Carmen, dar am timp și de familie. N-au apărut până acum probleme, chiar nu ne-am certat niciodată. Doamne ajută să nu fie și dacă nu s-a întâmplat până acum, nu cred că mai e cazul. Amândoi lăsăm de la noi. Și ea dacă vede nervos, supărat, normal că lasă și eu la fel. Ea nu prea se enervează’, a mai relatat Florin Petrescu.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: