Esti aici
Acasa => Monden => Cum a reacționat fiica lui Irinel Columbeanu când afaceristul a fost internat cu COVID-19: „I-am arătat spitalul și asistentele”

Cum a reacționat fiica lui Irinel Columbeanu când afaceristul a fost internat cu COVID-19: „I-am arătat spitalul și asistentele”

Irinel Columbeanu a dezvăluit abia acum ce reacție a avut fiica lui când el a fost internat în spital cu COVID-19. Pentru a o liniști, omul de afaceri i-a arătat prin FaceTime unitatea medicală, dar și asistentele îmbrăcate în costume de protecție. Astfel, Irina, aflată la mii de kilometri distanță, a putut vedea că tatăl ei e pe mâini bune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Irinel Columbeanu a ajuns de urgență la spital, după ce a contractat COVID-19. Testat pozitiv cu coronavirus, omul de afaceri a rămas internat atunci în unitatea spitalicească. Imediat cum a aflat de situația tatălui ei, fiica lui, Irina, s-a îngrijorat teribil. Ca să o liniștească, afaceristul a vorbit mai mereu cu ea la telefon.

irinel Columbeanu a trecut prin momente delicate, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Omul de afaceri a ajuns la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19. Rând pe rând, apropiații au aflat de starea lui de sănătate și și-au făcut griji. Fiica lui, Irina, a fost mereu cu sufletul la gură, până ce afaceristul a asigurat-o că e pe mâni bune.

Citește și: Ce relație are Irinel Columbeanu cu Monica Gabor și fiica lui, Irina, acum:„Când ne va fi dat să ne reîntâlnim…”

Citește și: Fiica lui Irinel Columbeanu a absolvit clasa a VIII-a în America.Mesajul transmis de tatăl ei

Citește și: Cum și-a dat Culiță Sterp seama că fosta iubită îl înșela:„Eu nu sunt genul care sa dea intr-o femeie, dar…”

Citește și: Petrică Cercel și-a presimțit moartea. Ce mesaj a transmis în ultima melodie:„Nu-mi lua Doamne zilele…”

Ce reacție a avut fiica lui Irinel Columbeanu când afaceristul a fost internat cu COVID-19

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu locuiește în Statele Unite ale Americii, împreună cu mama ei. Departe de tatăl ei, fetița nu a avut cum să-i fie fizic alături într-un moment de cumpănă, atunci când s-a îmbolnăvit de COVID-19. Cu toate astea, au vorbit mereu la telefon, pentru a ține o legătură permanentă.

Irinel Columbeanu a declarat că i-a povestit încă din prima seară Irinei cum s-a întâmplat să ajungă la spital. Odată internat, omul de afaceri i-a arătat prin FaceTime spitalul, dar și asistentele care-l îngrijeau. Vorbind constant la telefon, micuța s-a liniștit, știind că tatăl ei e pe mâini bune și că primește ajutor specializat.

„I-am povestit din prima seară exact cum s-a întâmplat, comunicând și cu imagine pe FaceTime am avut ocazia să îi arăt și cum arată spitalul, ba, la un moment dat, chiar și din asistentele îmbrăcate toate în costumul de protecție. Cred că deschiderea mea și faptul că a putut singură să constate că eram bine îngrijit i-a domolit îngrijorarea”, a spus Irinel Columbeanu pentru Fanatik.ro.

Cum se simte acum Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a fost ulterior externat din spital. Întors acasă, el încearcă să se refacă după momentul dificil. Din fericire, omul de afaceri a declarat că acum se simte din e-n ce mai bine.

„Starea de sănătate este bună, sper evolutiv normală pentru cineva al cărui organism tocmai ce a trecut prin confruntarea directă cu virusul pandemiei, adică episoade curente de activitate mai intensă urmate de senzație de oboseală sunt din ce în ce mai scurte și mai rare.

Cât privește starea de spirit, ea este aceeași ca și înaintea acestui episod, adică bună”, a adăugat el pentru sursa citată.

Ce simptome a avut

La scurt timp după ce s-a vindecat de COVID-19, Irinel Columbeanu a vorbit despre simptomele avute. S-a confruntat cu frisoane febrile, lipsa poftei de mâncare și parțial gustului și a mirosului. În urma acestei experiențe neplăcute, și-a dat seama că virusul este foarte periculos.

A fost un episod complicat, care bine că s-a întâmplat așa cum s-a întâmplat și mai ales ales când s-a întâmplat. Simptomele au fost la început cele arhicunoscute, frisoane febrile, pierderea poftei de mâncare și parțial a gustului și mirosului.

După care au dispărut, făcându-mă să cred că nu aveam nimic, doar, doar oi alege să nu merg la spital. Atunci mi-am dat seama că este un virus planificat parșiv, și de aceea imprevizibil și foarte periculos, a declarat Irinel Columbeanu pentru Cancan.

Sursă foto: Captură ecran, Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: