Esti aici
Acasa => Lifestyle => Beauty => Cum a fost la A Midsummer Night Dream Party (VIDEO)

Cum a fost la A Midsummer Night Dream Party (VIDEO)

Cosmopolitan, Marie Claire și Harper’s Bazaar, împreună cu Organizația Elenă de Turism, și-au unit forțele creative într-un eveniment menit să inspire publicul să viseze la viitoarele concedii, aventuri și escapade pe plajele însorite ale Greciei. Acesta a avut loc pe 3 iulie, la Flavours in the Garden din cadrul Clubului Diplomatic din București.

Invitații au avut parte de o atmosferă care i-a dus imediat cu gândul la plajele din insulele Greciei. Și, bineînțeles, s-a vorbit despre unele dintre cele mai îndrăgite destinații de vacanță: Rhodos, Mykonos, Samos, Lesbos, Lefkada – insule mai cunoscute și mai puțin cunoscute, dar toate perfecte pentru o vacanță relaxantă.

Reprezentanții agențiilor de turism au vorbit despre ofertele pe care le propun în acest sezon, iar fashion editorii revistelor Marie Claire, Harper’s Bazaar și Cosmopolitan au propus ținute ideale de pus în bagajul pentru Grecia.

Iată care a fost atmosfera de la A Midsummer Night Dream Party:

Poți găsi galeria foto a evenimentului pe pagina Facebook Cosmopolitani.

 

 

 

Mulțumiri partenerilor: Organizația Elenă de Turism, Apivita, Konica Minolta, Gelato Antica Gelateria del Corso, Meseta, Gran Crema, Pepsi-Lipton, Campari, Nissa, Best Events.

The post Cum a fost la A Midsummer Night Dream Party (VIDEO) appeared first on Femeia.ro.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: