Esti aici
Acasa => Monden => Cum a aflat fiica lui Edith Gonzalez că mama ei a murit. Constanza se afla la școală

Cum a aflat fiica lui Edith Gonzalez că mama ei a murit. Constanza se afla la școală

Edith Gonzales s-a stins din viață pe 13 iunie și a îndoliat o lume întreagă. Pe lângă fanii care o adorau, cel mai mult a avut de suferit chiar fiica ei. Constanza se afla la școală când mama ei a trecut în neființă. Iată cum a aflat tragica veste. 

Actrița avea o fiică, Constanza Creel Gonzalez, din relația cu Santiago Creel.  Fiica vedetei se afla la colegiu în momentul în care mama sa s-a stins din viață, potrivit debate.com.mx. Conform aceleiași surse, televiziunea națională s-a abținut să difuzeze știrea despre decesul vedetei până în momentul în care rudele familiei au ajuns la școala unde învăța Constanza.

Pe 13 iunie, Edith Gonzalez a murit. Celebra actrita avea 54 de ani, iar in anul 2016 a fost diagnosticata cu cancer de col uterin. In anul 2018, regretata actrita anuntase ca se vindecase de aceasta boala teribila.

În ciuda tuturor eforturilor, a operației de histerectomie și ședințelor de chimioterapie pe care le-a urmat și în urma cărora a ramas fara par, cancerul a învins-o.

Cel care a anuntat moartea lui Edith Gonzalez a fost jurnalistul Joaquín López-Dóriga.

Ce relație avea Edith Gonzales cu fiica ei

Edith Gonzales avea o relație extrem de apropiată cu fiica ei. A avut grijă ca adolescenta să aibă legătură cu arta, luând cursuri de balet. Micuța a fost mereu alături de mama sa, în cele mai dificile momente. „Era doar o copilă când i s-a spus că am cancer. Timp de trei săptămâni a dormit la capul patului, lângă mine, nu și-a abandonat mama”, spunea vedeta despre fiica ei.

Foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: