Esti aici
Acasa => Monden => Cucu, adevărul despre relația cu Zanni la Survivor: „A fost singurul care…”

Cucu, adevărul despre relația cu Zanni la Survivor: „A fost singurul care…”

Cucu, fostul concurent de la Survivor, a fost eliminat după ce a fost nominalizat de către Zanni, favoritul săptămânii. Cu toate acestea, Faimosul a subliniat că încă îl susține pe artist și a făcut câteva mărturisiri care îi vizează pe foștii lui colegi, Culiță Sterp și Zanni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După o lună petrecută în Republica Dominicană, Cucu a fost eliminat de la Survivor. S-a străduit la fiecare traseu, a luptat pentru fiecare punct în parte și a plecat cu capul sus din competiție.

Cucu a petrecut suficient de mult timp în junglă cât să-i cunoască pe concurenți și o parte dintre strategiile lor. Invitat la Ștefata Mixtă, el a vorbit despre persoanele de care s-a apropiat în competiție, despre Culiță Sterp și Zanni.

Cucu, adevărul despre relația cu Zanni la Survivor: "A fost singurul care..."Cucu, adevărul despre relația cu Zanni la Survivor: "A fost singurul care..."

Cucu: „Știam că nu va ajunge Culiță în finală”

În ceea ce-l privește pe Culiță Sterp, Cucu a avut numai cuvinte de laudă la adresa artistului. L-a caracterizat ca fiind un familist convins, fiind de părere că va găsi calea de a pleca din competiție pentru a fi alături de partenera lui de viață în momentul în care se va naște copilul său.

„Știam că va reuși cumva să plece (n.r- Culiță). De aia nu i-am spus numele în consiliu. Știam că nu o să ajungă în finală. Știam că o să facă ceva să ajungă acasă, pentru că o să nască Daniela lui”, a spus Cucu despre Culiță Sterp.

Citește și: Cuza, despre eliminarea lui Cucu de la Survivor.„Orice s-ar întâmpla…”

Citește și: Cucu, despre conflicul cu Sebastian Chitoșcă de la Survivor:„Încerca să mă cumpere”

Citește și: Carmen Brumă, pictorial sexy la 44 de ani! Ce dietă ține:„Am niște reguli de la care nu mă abat” / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce Alex Bodi a făcut publice înregistrări cu ea:„Sociopat, bipolar”

Cucu: „Zanni o să câștige”

Cât despre Zanni, Cucu a spus că este de părere că el va câștiga Survivor și îl susține în continuare, în ciuda nominalizării sale.

Zanni o să câștige, eu știu asta în sufletul meu. Dacă oamenii se supără că țin cu Zanni, asta e. Eu am spus de la început că sunt sincer. Zanni a fost singurul care nu s-a ridicat, (n.r- in momentul elimiării lui), iar în momentul în care l-am luat în brațe, mi-am dat seama că tremură tot și că plânge. Nu știa ce să zică, pentru că am ieșit cumva din nominalizarea lui. Eu am și zis că nu o să fac alianțe cu nimeni. Dacă Zanni avea o strategie mai bună mergeam pe strategia lui, iar dacă Culiță are o strategie mai bună, merg pe a lui. Eu nu am fost în tabăra nimănui”, a mai spus Cucu.

Cucu: „Andreea a ieșit cu capul sus”

Cântărețul de la Noaptea Târziu a vorbit și despre plecarea Andreei Lobdă, despre care a spus că a plecat cu capul sus.

În competiția asta, majoritatea au ieșit urât, ba că se certau, de exemplu Vera, care e ieșit cu tărăboi. Andreea și-a asumat și a ieșit cu capul sus, curat. Pe ea am simțit-o că spune adevărul. Îmi pare rău că nu și-a dat prea mult cu părerea”, a mai spus Cucu pentru WOWbiz.ro

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: