Esti aici
Acasa => Monden => Cristina Spătar își vinde bijuteriile și ceasurile ca să-și întrețină copiii: ”Concertele sunt din ce în ce mai puține…”

Cristina Spătar își vinde bijuteriile și ceasurile ca să-și întrețină copiii: ”Concertele sunt din ce în ce mai puține…”

După divorțul de tatăl copiilor ei, Cristina Spătar se descurcă tot mai greu. Artista nu știe ce să mai facă să le asigure celor doi copii tot ceea ce au nevoie. Recent, Cristina Spătar s-a mutat cu chirie într-un apartament, iar acum își vinde bijuteriile și ceasurile ca să-și întrețină copiii.

Vedeta nu primește niciun fel de ajutor din partea fostului soț. Bărbatul nu plătește pensia alimentară a celor doi copii pe care îi are, susține Cristina Spătar. Artista a fost nevoită să-și facă bagajele și să se mute împreună cu cei doi copii din casa fostului ei soț. Acum, toți trei locuiesc într-un apartament modest din Capitală, unde Cristina Spătar plătește chirie lunar.

Se pare că banii nu-i ajung vedetei și a decis să recurgă la o soluție pentru a se pune pe picioare. Cristina Spătar a început să-și vândă bijuteriile și ceasurile ca să-și întrețină copiii. Se pare că nici din concerte nu-i mai vin bani, iar artista caută soluții să iasă din această situație neplăcută. ”Așa cum are toată lumea în ziua de azi. Voi știți, concurența e mare, concertele din ce în ce mai puține… asta e”, a mai spus Cristina Spătar.

Cristina Spătar ar lua pe ceasuri aproximativ 13.000 de euro, iar pe geanta pe care a pus-o în vânzare ar încasa 3.000 de euro, potrivit cancan.ro. Inelul de logodnă al Cristinei Spătar valorează cât un apartament, pentru că bijuteria este estimată la 43.000 de euro.

Cristina Spătar s-a mutat din casa fostului soț

După divorțul de Alin Ionescu, Cristina Spătar a continuat să locuiască în casa fostului soț de dragul copiilor. La doi ani de zile de la separare, fostul soț al vedetei i-a cerut acesteia să se mute din vila lui. Cristina Spătar nu a avut altceva de făcut decât să-și facă bagajele și să caute undeva unde să poată sta împreună cu micuții săi, Aida și Albert.

Acum, cei trei locuiesc într-un apartament dintr-un bloc cu patru etaje din Capitală, potrivit libertatea.ro. Cristina Spătar a fost nevoită să găsească o locuință pe care să o poată plăti din banii pe care îi câștigă. Vedeta a lăsat luxul în urmă și acum se bucură de liniște alături de cei doi copii.

FOTO: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: