Esti aici
Acasa => Monden => Cristina Joia, de la Visuri la Cheie, a făcut a doua operație la nas, după ce a fost bătută: „Intervenţia a durat cinci ore”

Cristina Joia, de la Visuri la Cheie, a făcut a doua operație la nas, după ce a fost bătută: „Intervenţia a durat cinci ore”

Cristina Joia a suferit a doua operație la nas, după ce a fost lovită violent de o femeie într-un magazin. Operația a fost una complicată, care a durat aproximativ cinci ore, timp în care medicii au încercat din răsputeri să îi refacă nasul vedetei de la Pro Tv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Joia a aflat că trebuie să fie supusă din nou unei intervenţii la nas, asta după ce suferise o intervenție pe 17 decembrie. Cristina Joia spune că este posibil să aibă și o a treia intervenție, pentru a masca cicatricea rămasă în urma operațiilor

Cristina Joia, de la Visuri la Cheie, a făcut a doua operație la nas, după ce a fost bătută: „Intervenţia a durat cinci ore”Cristina Joia, de la Visuri la Cheie, a făcut a doua operație la nas, după ce a fost bătută: „Intervenţia a durat cinci ore”

 „M-am operat joi, pe 17 decembrie. Am mers iniţial la un control, pentru că nasul meu rămăsese un pic strâmb după prima intervenţie de urgenţă şi voiam să ştiu dacă aş putea interveni asupra cicatricei. Ulterior, operaţia s-a dovedit a fi una de reconstrucţie nazală, dar asta am aflat postoperator. Operaţia nu a fost uşoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziţie oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate (aici domnul doctor ar şti să ne spună mai multe). Ideea e că pe fişa mea scrie reconstrucţie nazală, nu rinoplastie. În schimb, sunt foarte liniştită şi încrezătoare că, deşi acum fizic nu sunt în cea mai bună formă, pe viitor voi fi bine.‘, a spus ea pentru protv.ro. 

„Probabil pentru cicatrice va mai urma o intervenţie cu laser, nu ştiu. Abia după 6 luni se poate da un verdict în sensul ăsta.”

Cristina Joia, designerul de la Visuri la Cheie, a fost desfigurată de o femeie

Cristina Joia, designerul de la Visuri la Cheie, a rememorat coșmarul din parcare, de acum o lună, când a fost desfigurată de o femeie nervoasă că i s-a atras atenția pentru parcarea neregulamentară. Cristina Joia a fost agresată de respectiva și s-a ales cu nasul rupt.

Cristina Joia a povestit momentele terifiante prin care a trecut atunci când a fost agresată de o femeie, dar și ce a avut de pătimit în perioada următoare.

‘Am văzut o doamnă care încerca să treacă printre două mașini, una parcată chiar pe trecerea de pietoni. Am văzut când a parcat. Am avut, așa, un sentiment… Și am ridicat un ștergător al mașinii. Doar unul, nu două, și nu l-am rupt. Ea (n.red. agresoarea) ieșea din magazin. M-a înjurat. Am întrebat-o dacă așa se parchează. Și m-am dus în magazin. Un minut a durat totul. Așteptam la rând, cumpărasem niște banane.

Trecuseră 6-7 minute de la incident. Ea s-a dus, și-a pus plasele în mașină, avea timp să se detensioneze, să se liniștească, la o adică. A apărut, însă, și m-a pocnit în față. Am plecat doi metri de la lovitură. Mi-a zis, printre dinți, ți-arăt eu cine-i șmechera. A apărut poliția, apoi ambulanța… Mi-au legat mâinile, simțeam că mă sufoc. Am ajuns repede la spital, acolo era haos’, a fost prima parte a dezvăluirilor făcute de Cristina.

Citește și: Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu:„Îmi era frică să…’

Citește și: Ce familie frumoasă are fotbalistul Alex Chipciu! Cum a cunoscut-o pe Andreea, soția și mama celor 4 fetițe:„Începutul relației a fost destul de agitat’/ EXCLUSIV

Citește și: Gheorghe Turda s-a infectat cu COVID-19! Cum se simte artistul:„Fetele mele s-au speriat’

Doctorii au fost extraordinari. M-au operat la 11 noaptea, ieșiseră din tură, dar nu a contat. Nu cred că m-au cunoscut, nu cred că știau că sunt de la Visuri la cheie. Eram doar un om normal. Mi-au operat partea de fractură. Carnea era tăiată de la lovitură. Am fire, se resorb peste câteva luni. Am avut fractură de piramidă nazală. Apoi, va trebui să fac ceva cu cicatricea. Eu încă mai cred în oameni. Viața e și cu bine, și cu rău. Nu-mi retrag plângerea, dar nu simt ură’, a povestit Cristina.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: