Esti aici
Acasa => Monden => Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit. Motivul pentru care și-au spus adio

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit. Motivul pentru care și-au spus adio

După o relație de aproape o lună, când cu toții au crezut că vor ajunge în fața altarului, Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit. Totul s-a întâmplat după ce Angelina Jolie de România s-a întâlnit cu fostul iubit de care se despărțise recent și cu care a fost împreună trei ani.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au avut o relație de scurtă durată, în care toată lumea a crezut că s-au întâmplat multe. La un moment dat, Angelina Jolie de România anunțase pe una dintre rețelele de socializare că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, după doar câteva zile de relație, iar ea a acceptat.

Ei bine, adevărul a ieșit acum la iveală, iar Cristina Ich a recunoscut că totul a fost o înscenare și că a fost ideea ei să spună că a fost cerută în căsătorie de Alex Pițurcă. Recent, aceasta a fost surprinsă de Paparazzi când se săruta cu fostul ei iubit, timp în care se afla încă într-o relație cu fiul lui Victor Pițurcă.

Potrivit informațiilor apărute în presă, relația Cristinei Ich cu Alex Pițurcă s-a încheiat după ce acesta a aflat ce a făcut iubita lui.

„Dacă a apărut ce a apărut, mai pot să spun eu ceva? De ce s-o iert? Ce să iert? Cum să fiu cu ea, din moment ce ea era cu fostul? Nu vreau să comentez! S fie sănătoasă! Atâta tot…”, a declarat Alex Pițurcă, pentru spynews.ro.

Cristina Ich a recunoscut că s-a întâlnit cu fostul iubit

Este o femeie asumată și atunci când face ceva greșit recunoaște. Angelina Jolie de România a recunoscut că s-a întâlnit cu fostul iubit, iar că acesta i-a înscenat totul, astfel încât să apară în presă cu acest subiect și să o despartă de actualul iubit.

„E o femeie matură care nu și-ar fi pus relația în pericol. Într-o seară, ea a fost sunată de un apropiat și i s-a spus că lui Luca îi este foarte rău și că este foarte supărat, că toată ziua nu s-a dat jos din pat, că suferă. Vorbim totuși de o persoană pe care a iubit-o 3 ani, era normal să plece în grabă spre el si să îi ofere o mână de ajutor. Hai să fim seriosi, ei nu mai erau împreună de o lună jumate. În acea casă nu s-au aflat doar ei doi, nici vorbă de o noapte romantică. În casă se aflau menajera și tatăl acestuia. Cristina îl cunoaște foarte bine și i s-a părut ceva ciudat în comportamentul lui, el insistând să-l sărute”, a declarat o sursă apropiată Cristinei Ich, pentru spynews.ro.

Citește și: Cătălin Botezatu și Cristina Ich, sărut pasional la Bravo, ai stil! Vor sa aibă copii împreună: „Recunosc, îmi place”

Citește și: Cristina Ich a fost cerută în căsătorie. Cine este misteriosul bărbat din viața: ”Nu îl arăt pentru că…”

FOTO: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: