Esti aici
Acasa => Monden => Cristina Ich, reacție tranșantă privind cazul copilei bătute din Târgu Jiu: „Nu am crezut niciodată că poate exista atâta cruzime. Nu mă pot opri din plâns”

Cristina Ich, reacție tranșantă privind cazul copilei bătute din Târgu Jiu: „Nu am crezut niciodată că poate exista atâta cruzime. Nu mă pot opri din plâns”

Christina Ich a fost puternic impresionată de cazul copilei în vârstă de 13 ani, care a fost bătută, în Târgu Jiu. Vedeta se arată extrem de indignată, privind cruzimea faptelor și este de părere că nimeni nu poate rămâne indiferent în fața imaginilor de-a dreptul revoltătoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fenomenul bullying-ului a luat tot mai multă amploare în ultima vreme, multe clipuri în care adolescenți sau tinere sunt batjocoriți devenind chiar virale. Este și cazul unei copile de 13 ani, care a fost agresată de alte trei tinere, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani.

Imaginile sunt revoltătoare, stârnind o serie de reacții în spațiul public. Fetița din Târgu Jiu este pusă în genunchi, scuipată și călcată în picioare de un grup de adolescente. Tinerele au lovit copila cu pumnii și picioarele, chiar și după ce micuța s-a prăbușit la pământ.

Autoritățile au întocmit deja dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Citește și: Ce se întâmplă cu Adelina Pestrițu, la 5 zile de când a anunțat că are COVID-19!Vedeta și soțul ei nu au mai postat nimic pe rețelele sociale

După apariția acestor imagini, Cristina Ich nu a putut rămâne indiferentă în fața cruzimii, motiv pentru care a ținut să tragă un semnal de alarmă puternic. Vedeta a plâns pentru fetița de 13 ani și s-a arătat indignată de comportamentul celorlalte adolescente.

Citește și: Răzvan Simion, mesaj cu subînțeles pentru Lidia Buble, după despărțire?„Tot mai tăcut și singur în lumea mea pustie”

Cristina Ich: „Oamenii care dau cu bestialitate în alți oameni nu au conștiință”

Sunt atât de tristă și în același timp atât de revoltată. Nu am crezut ca există așa ceva. Nu putem să rămânem indiferenți.

Nu am crezut niciodată că poate exista atâta cruzime din partea unor adolescent. Nu vreau să mă pun în locul părinților, nu vreau să-mi imagnez suferința, furia… De când am văzut filmulețul nu mă pot opri din plans. Vă rog, nu rămâneți indiferenți. Share

Dacă ar fi copilul tău? La fel de indifferent ai rămâne?

Citește și: Bianca Drăgușanu a înlocuit un milionar cu altul!Cu cine s-a cuplat la scurt timp după despărțirea de Alex Bodi

Crud nu devii, din păcate este pur și simplu fondul lor genetic. Cu răutatea te naști… și mori.

Am fost crescută de bunici ( 4 clase), nu vreau să aud scuza cu „educația”. Nimic nu scuză actul ăsta de cruzime, absolut nimic…

Țara este frumoasă, păcat de oamenii care o fac să pară urâtă

Nu merită NIMIC, pentru că ele nu reprezintă NIMIC. Nu merită efortul acele fete, viata se va ocupa să le arate ceea ce merită. Nu le-aș răspunde cu aceeași monedă, însă pot să le spun: „că vor culege ceea ce au semănat”

Oamenii (scuze că am spus oameni) care dau cu bestialitate în alți oameni nu au conștiință, nu au remușcări, nu au nimic. Cei 7 ani de acasă? Pe bune? Te salva măcar sentimental de milă, dar ei/ ele nu au milă, pentru că nu simt. Ăsta e OMUL RĂU, omul pe care nimic nu-l va putea salva, nici societatea și nici măcar educația.”, a transmis vedeta revoltată pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, fiului ei că este înfiat:„Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui”/ EXCLUSIV

Cristina Ich, reacție tranșantă privind cazul copilei bătute din Târgu Jiu: "Nu am crezut niciodată că poate exista atâta cruzime.  Nu mă pot opri din plâns"Cristina Ich, reacție tranșantă privind cazul copilei bătute din Târgu Jiu: "Nu am crezut niciodată că poate exista atâta cruzime.  Nu mă pot opri din plâns"

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: