Esti aici
Acasa => Monden => Cristian Comănici și Mariana de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Eu eram pregătit pentru o familie, dar…”

Cristian Comănici și Mariana de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Eu eram pregătit pentru o familie, dar…”

Cristian Comănici a dezvăluit că el și Mariana de la Puterea Dragostei au decis să pună punct relației. Tânărul își dorește ca el și fosta parteneră să rămână prieteni în continuare, iar motivul despărțirii pare că vine de la Mariana, nicidecum de la Cristian.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cristian Comănici este unul dintre cei mai apreciați și susținuți concurenți de la Puterea Dragostei. Cu toate acestea, el nu este primul membru din familia Comănici care participă la competiția de la Kanal D. Bianca Comănici, câștigătoarea celor două sezoane anterioare de la Puterea Dragostei este sora mai mare a tânărului.

Citește și: Cristi Comănici de la Puterea Dragostei, dat de gol de Mariana. Are o iubită în afara casei

Citește și: Cristian Marinescu de la „Puterea dragostei”, din nou în centrul unui scandal uriaș! Cu cine s-a certat de data asta

Citește și: Cristi Comănici de la Puterea Dragostei, fratele Biancăi, face mărturisiri neașteptate despre Jador: ”Îl știu de când cânta în…”

Citește și: Seya și Rareș Baliban de la Puterea Dragostei formează un cuplu? Detaliile care i-au dat de gol

Concurentul de la Puterea Dragostei a dezvăluit la emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei” că, în prezent, între el și Mariana nu ar exista mai mult decât o prietenie. Tânăra este cea care ar fi dorit să pună punct poveștii lor de dragoste, motivul fiind că nu se simte confortabil alături de un bărbat mai tânăr decât ea.

Cristian Comănici și Mariana de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Eu eram pregătit pentru o familie, dar...”Cristian Comănici și Mariana de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Eu eram pregătit pentru o familie, dar...”

Cristian
Comănici, primele declarații despre despărțirea de Mariana de la Puterea
Dragostei

„Sunt fericit că am cunoscut-o. Aș vrea să rămânem prieteni. Pot spune că am încercat. Nu am fost un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

Nu am plutit pe aceeași linie niciodată. Mariana cred că a pornit cu gândul că nu vrea să formeze un cuplu cu cineva mai mic decât ea. Îi doresc tot binele. Ea dorește să își facă o familie. Am înțeles acest lucru.

Eu eram gata să îmi fac o familie, dar nu cred că m-a crezut cu adevărat. Cu siguranță va veni și o fată pentru mine cu care să îmi fac o relație.

Eu nu am fost niciodată bărbatul potrivit pentru ea. Nu o mai iubesc. O apreciez enorm. Este un prieten apropiat, dar nu am fost și nu vom putea fi niciodată pe aceeași linie.”, a dezvăluit concurentul de la Puterea Dragostei, în cadrul emisiunii Corneliei Ionescu.

Cristian
Comănici ar fi avut o iubită în afara casei Puterea Dragostei

Deși s-a
chinuit din răsputeri să o cucerească pe Mariana, tânăra l-ar fi acuzat pe
Cristian Comănici că ar avea o iubită în afara casei Puterea Dragostei, din
Istanbul. Mai mult, tânărul a declarat că aceasta este americancă și a încălcat
regulile, văzându-se cu ea în timpul reality show-ului de la Kanal D.

Mariana: Ia zi!
Te-ai dus ultima oară când a venit ea în Istanbul, când te-a invitat să te vezi
cu ea, acum o săptămână? Te-ai dus sau nu?

Cristi Comănici: Nu m-am
dus! 

Mariana: Nu te-ai
dus?

Cristi
Comănici:
 Nu!

Cristina
Mihaela:
 Este româncă fata?

Cristi Comănici: Este americancă! Am stat de vorbă 3 ore și după i-am spus și Marianei, da, m-am sărutat cu ea. Și după m-a mușcat de gât.

Sursa FOTO: Instagram & Captură FOTO Kanal D.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: