Esti aici
Acasa => Monden => Cornelia Catanga a fost înmormântată. Au participat doar 15 persoane. Niciun artist n-a fost prezent

Cornelia Catanga a fost înmormântată. Au participat doar 15 persoane. Niciun artist n-a fost prezent

Cornelia Catanga a fost înmormântată sâmbătă, 27 martie, la cimitirul Ghencea Civil din București. Marea doamnă a muzicii lăutărești a murit în dimineața zilei de vineri, la Spitalul Universitar din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator, după ce fusese infectată cu coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cornelia Catanga a fost înmormântată pe 27 martie, sâmbătă, la cimitirul Ghencea Civil din București. Cântăreața a fost condusă pe ultimul drum de către câțiva prieteni apropiați și familie. Din cauza restricțiilor în contextul pandemiei de coronavirus, artista nu a avut parte de funeraliile pe care le-ar fi meritat.

Cornelia Catanga a fost înmormântată. Au participat doar 15 persoane. Niciun artist n-a fost prezentCornelia Catanga a fost înmormântată. Au participat doar 15 persoane. Niciun artist n-a fost prezent

Soțul acesteia, Aurel Pădureanu, a fost copleșit de durere. Cei doi au fost alături unul de celălalt timp de 33 de ani. Aurel Pădureanu era consolat în permanență de către Alexandru, fiul lui, dar și de Luis Lazarus sau Mara Bănică.

Inima mea, viața mea, sufletul meu. Cui mă lași, ce fac eu fără tine”, jelea Aurel Pădureanu după femeia care i-a fost alături atât în viață, cât și pe scenă, potrivit click.ro.

Citește și: Drama care i-a marcat viața Corneliei Catanga!A fost născută prematur și nu i s-a dat nicio șansă de supraviețuire

Citește și: Ce pensie avea Cornelia Catanga.Fiul ei primea un ajutor de la stat, ca însoțitor

Citește și: Ce se întâmplă cu dosarul penal de la Insula Iubirii.Decizia magistraților pentru cei care au cerut despăgubiri

Citește și: Meghan Markle a muncit de la 13 ani!Ce job a avut și câți bani câștiga lunar

De ce a murit Cornelia Catanga

Cornelia Catanga a făcut stop
cardiorespirator, suprapus cu o evoluție mai puțin favorabilă a virusului
COVID-19. Era internată la Spitalul Universitar din București, după ce o bună
perioadă s-a tratat de infecția cu coronavirus acasă.

„Din păcate, Cornelia Catanga s a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!’, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Cântăreața s-a mai confruntat și în trecut cu probleme de sănătate. În urmă cu aproximativ doi ani a suferit un stop cradio-respirator. La acel moment a fost operată de urgență, iar medicii i-au montat un stent.

Mara Bănică, cea care a dat vestea morții
Corneliei Catanga

Mara Bănică a fost șocată de vestea morții
Corneliei Catanga. Ea a mărturisit că în această dimineață a sunat-o Aurel
Pădureanu și i-a dat cumplica veste. Prima dată, a crezut că o sună chiar
Cornelia pentru că marea doamnă a muzicii lăutărești o mai suna noaptea pentru
că avea insomnii.

Totuși, chiar dacă jurnalista s-a gândit pentru
o clipă să nu răspundă, parcă a avut o presimțire că ceva rău se întâmplase.

Noi dormeam, era 4.45 și suna Catanga, nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire. Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea ‘Mara, a murit Cornelia’. I-am zis liniște-te. Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora, erau bulversați, șocați. Înțeleg că a avut virusul, că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace’, a spus Mara Bănică.

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: