Esti aici
Acasa => Monden => Cornel Păsat a apelat la terapie de cuplu pentru a-și salva căsnicia: „Ideea este să-ți dorești să repari”

Cornel Păsat a apelat la terapie de cuplu pentru a-și salva căsnicia: „Ideea este să-ți dorești să repari”

Cornel Păsat a fost la un pas să-și piardă familia, însă a decis cu soția lui, Bianca, să ceară ajutor și problemele s-au rezolvat. Cei doi sunt părinții a doi copii și acum sunt fericiți că totul merge strună și îi pot ajuta cu sfaturi pe cei care trec prin situații grele în căsnicie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca și Cornel Păsat au fost la un pas de despărțire, dar au realizat că există probleme în căsnicia lor care trebuie rezolvate și au cerut ajutor. Dansatorul spune că cel mai important pas pentru salvarea familiei este dorința de a rămane în acel loc, cu acea persoană. Restul vine de la sine!

Cornel Păsat a apelat la terapie de cuplu pentru a-și salva căsnicia: „Ideea este să-ți dorești să repari”Cornel Păsat a apelat la terapie de cuplu pentru a-și salva căsnicia: „Ideea este să-ți dorești să repari”

Invitați într-o emisiune TV, Cornel Păsat și soția sa au vorbit despre familia lor și problemele prin care au trecut. Aceștia au mărturisit că în prezent se află într-un punct foarte bun al relației și cred că nimic nu îi mai poate despărți.

Însă, în trecut, nu a fost mereu așa și cei doi au fost la doar un pas să-și spună adio. Simțeau că nu mai sunt fericiți unul cu altul și că trebuie să lase în urmă povestea lor, cândva, de iubire. Totuși, fărâma de sentimente pe care încă le mai aveau unul pentru altul i-a determinat să ceară ajutor specializat.

Citește și:

Cântăreaţa Sophie a murit în casa ei din Atena! Avea 34 de ani și colaborase cu Madonna și Lady Gaga

Oana Roman a fost înșelată de Cornel Păsat cu actuala soție: ”I-am dat haine, bani”

Daniela Gyorfi a avut COVID-19. Primele declarații: ”Până nu ai, nu crezi”

Astfel, Cornel și Bianca au făcut terapie de cuplu și astfel au realizat care sunt problemele dintre ei și cum pot fi rezolvate.

„La momentul respectiv Cornel a fost cel care a tras foarte tare de treaba asta. Am ajuns și la psihologul de cuplu. El a fost cu ideea, eu m-am dus așa dintr-o inerție. Relația noastră ajunsese într-un punct în care trebuia să se întâmple ceva WOW, că deja le făcusem pe toate. Ideea este să îți dorești să repari.”, a declarat Bianca, într-o emisiune la Antena Stars.

Cornel Păsat își mai dorește încă un copil

În timp ce Cornel Păsat își dorește încă un copil, Bianca are câteva rețineri, însă nici ea nu spune nu celui de-al doilea copil.

„Mi-am dorit imediat după ce l-am născut pe Drias. La 2 ani
de zile mi-am dorit să fac încă un copil, dar acum când mi-am revenit și
la corp, mi-am intrat în activitate și știu că trebuie să o iau de la
capăt cu sarcina… Pentru ochiul care nu cunoaște, nu a durat foarte mult
să îmi revin, undeva la 4 luni sunt OK, dar știind eu cum arătam
înainte, cu peretele abdominal cam după 2 ani de zile cu exercițiu
mult.”,
a mai spus Bianca.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: