Esti aici
Acasa => Monden => Corina Chiriac a revenit la TV! Ce surpriză emoționantă i-au pregătit producătorii

Corina Chiriac a revenit la TV! Ce surpriză emoționantă i-au pregătit producătorii

Corina Chiriac a revenit la Național TV, postul unde a prezentat emisiunea „Opriți timpul!” nu mai puțin de 12 ani și de unde s-a retras la începutul verii trecute. De data aceasta însă, doar în calitate de invitat deocamdată. Iată ce surpriză emoționantă i-au pregătit producătorii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, în luna mai, Corina Chiriac se retrăgea de la cârma emisiunii Opriți timpul!, a cărei gazdă a fost, la Național TV nu mai puțin de 12 ani. Recent, artista a revenit la TV, la același post de televiziune, însă, deocamdată, doar în calitate de invitată. Producătorii postului de televiziune i-au pregătit însă o surpriză emoționantă.

Corina Chiriac a revenit la TV! Ce surpriză emoționantă i-au pregătit producătoriiCorina Chiriac a revenit la TV! Ce surpriză emoționantă i-au pregătit producătorii

Corina Chiriac a revenit la TV după un an de pauză

Duminică, pe 21 martie, Corina Chiriac a revenit la TV, la postul Național TV, unde timp de nu mai puțin de 12 ani a prezentat emisiunea Opriți timpul! Artista a fost invitată în emisiunea “Start show România”, prezentată de Diana Matei și Adrian Enache, de data aceasta în calitate de invitată.

Producătorii de la postul de televiziune unde a lucrat mai bine de un deceniu i-au pregătit artistei o surpriză de proporții – studioul unde este filmat noul sezon al show-ului a primit numele Corinei Chiriac, un omagiu emoționant pentru marea artistă.

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică: „Câtă vreme am notorietate…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Chișiu confirmă divorțul de tatăl fiicelor sale: „Sunt o femeie liberă”. Ce spune despre noul iubit

Citește și: Oana Roman încă suferă în urma divorțului de Marius Elisei:”Mi-e dor de timpul petrecut împreună”

Citește și: Surpriză uriașă pentru Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Finii lui, doi copii adorabili, au venit să-i gătească

În acest weekend, Diana Matei și Adrian Enache au revenit cu emisiunea “Start show România”, la Național TV, iar muzica live, cu care și-au obișnuit telespectatorii, a fost asigurată de Taraful Cleante. La prima emisiune, printre invitați s-au numărat Cornelia și Lupu Rednic, Jeny Nicolau, Diana Enache, Alb Negru, Vali Vijelie, David Dobrincu și Ava. Iar invitat de onoare a fost Corina Chiriac.

S-a retras după 12 ani de emisiune

Anul trecut, la început de vară Corina Chiriac a anunțat că se retrage de la cârma emisiunii ce purta numele unei piese iconice de-ale sale – Opriți timpul! Artista a făcut anunțul pe contul ei de socializare.

„Această pauză de 2 luni mi-a adus o altă perspectivă de viață. Una mai liniștită. Am nevoie de o pauză de resetare personală și profesională (…) Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Național TV.

Multumesc tuturor membrilor echipei și colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să „Ne-amintim Duminica” și să „Oprim Timpul” împreună”, a scris artista. 

Acum, după aproape un an de pauză, Corina Chiriac revine la TV, însă, deocamdată, doar în calitate de invitată.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: