Esti aici
Acasa => Monden => Corina Caragea a apărut cu verigheta pe deget în emisiunea lui Măruță: „Să fie într-un ceas bun…”

Corina Caragea a apărut cu verigheta pe deget în emisiunea lui Măruță: „Să fie într-un ceas bun…”

Corina Caragea a fost invitată la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, unde a vorbit despre cum a decurs anul 2021 pentru ea, dar și ce planuri de viitor are. Printre altele, prezentatorul a observat că vedeta poartă pe degetul inelar o verighetă și imediat a întrebat-o despre ce este vorba. Iată ce răspuns a dat aceasta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din țara noastră. Ei bine, dacă despre cariera ei se cunosc multe lucruri, despre viața ei privată nu se știu atâtea. Vedeta de televiziune și-a ținut dintotdeauna relațiile departe de ochii curioșilor.

Însă, de curând, Corina a luat pe toată lumea prin surprindere. A apărut în emisiunea lui Măruță și a vorbit despre cum a decurs ultimul an din viața ei, însă prezentatorului i-a atras atenția un alt lucru. Acesta a observat că bruneta poartă verighetă. Iată cum a reacționat când a fost întrebată dacă a făcut pasul cel mare.

Citește și: Corina Caragea s-a îngrășat 5 kilograme în carantină:”Am simțit că nu mă mai încap hainele”. Dieta care a ajutat-o să le dea rapid jos

Citește și: Corina Caragea recunoaște că a fost curtată de mulți fotbaliști: „Am știut să îi țin la o distanță profesională” Cum au încercat să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Când începe sezonul 5 al emisiunii Mireasa.Simona Gherghe a făcut marele anunț

Citește și: Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit, după 16 ani de relație:„Ne eliberăm unul pe altul’

Corina Caragea a apărut cu verigheta pe deget

În urmă cu doar o zi, Corina Caragea a fost invitată la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță. Imediat cum a pășit în platou, colegul ei a întrebat-o dacă poartă o verighetă pe deget. „Asta e verighetă?”, a întrebat-o el. „Treaba mea”, i-a răspuns Corina.

Între timp, cei doi au început să vorbească despre cum a decurs ultimul an al prezentatoarei de televiziune, pe unde s-a mai plimbat, dar și ce a făcut de sărbători.

Am vizitat doar New York și Boston, am făcut sărbătorile acasă și după am plecat în Dubai, de ziua mea. Era mare, mare aglomerație, că așa e New York-ul în decembrie. Foarte frumos decorat totul, exact ca în filme. Am fost și la un patinoar și la un musical. A fost puțin diferit. Aveam două magazine preferate, acum erau închise. Nu mai era aglomerația din alți ani. Mie mi-a plăcut așa mai aerisit, mai liniștit”, a povestit prezentatoarea știrilor sportive.

Discuția celor doi, însă, s-a îndreptat tot către căsătorie. La un moment dat, Cătălin Măruță chiar a pus-o să spună care a fost cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat în 2021.

Deși a încercat să evite răspunsul, prezentatorul a felicitat-o și i-a urat toate cele bune, semn că vedeta s-ar fi căsătorit cu iubitul ei.

Cătălin Măruță- Și dacă ar fi să tragem așa o linie pentru anul 2021, an care tocmai s-a încheiat, și ar fi să spui cel mai frumos lucru care ți s-a întâmplat și poate cel mai puțin sau cel mai trist lucru care ți s-a întâmplat.

Corina Caragea- Ești smecher!

Cătălin Măruță- De ce?

Corina Caragea- Așa ești tu. Nu prea îmi place să trag linie așa, nici nu am planuri pentru 2022, nu îmi propun ceva.

Cătălin Măruță- Nu… Eu ziceam cel mai frumos ce s-a întâmplat acum. Noroc, Corina! Să fie într-un ceas bun.

Corina Caragea- Au fost multe lucruri frumoase, deși nu mă așteptam.

Corina Caragea și Robert Pongracz formează o relație din anul 2013, însă cei doi îndrăgostiți s-au ținut departe de lumina reflectoarelor.

sursă foto- Facebook și Captură Video

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: