Esti aici
Acasa => Monden => Controversatul Bogdan de la INSULA IUBIRII, complet schimbat după emisiune. Nici fanii nu-l mai recunosc!

Controversatul Bogdan de la INSULA IUBIRII, complet schimbat după emisiune. Nici fanii nu-l mai recunosc!

Vi-l mai amintiți pe Bogdan, acel concurent controversat de la Insula Iubirii, acuzat de restul participanților de la emisiune că are alte orientări sexuale și le face avansuri nepotrivite chiar și pentru un astfel de show? Era blond, purta coadă și se afla într-o relație de mulți ani cu Gia. La întoarcerea din Thailanda, viața lui Bogdan s-a schimbat total!

Bogdan Oancea rămâne în istoria emisiunii Insula Iubirii drept concurentul care a uitat că a venit în Thailanda împreună cu iubita și s-a sărutat cu ispitele încă din primele minute petrecute pe insulă.

Mai apoi a avut un comportament considerat bizar de către restul concurenților, mai cu seamă că băieții au perceput drept avansuri sexuale atingerile lui Bogdan.

Așa cum se aștepta toată lumea, Gia l-a părăsit pe Bogdan la finalul show-ului, indiferent de promisiunile lui că se va schimba și o pot lua de la capăt.

Hotărât să-și schimbe viața după Insula Iubirii, Bogdan și-a schimbat înainte de toate părul. Și-a tuns pletele și a renunțat la blond în favoarea negrului.

Fanii au reacționat imediat la schimbările de look ale lui Bogdan și l-au felicitat pentru decizie.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: