Esti aici
Acasa => Monden => Connect-R și Shift au fost eliminați de la Asia Express: „Ne-a părut rău”

Connect-R și Shift au fost eliminați de la Asia Express: „Ne-a părut rău”

Connect-R și Shift au fost eliminați de la Asia Express. Cel dintâi nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a plâns. Fostul soț al Mishei a dat declarații în timp ce lacrimile îi curgeau șiroaie pe obraji, spunând că atât lui, cât și colegului său, le pare rău că nu a mai rămas. S-au atașat foarte mult de ceilalți concurenți și le urează succes pe mai departe!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Connect-R și Shift au fost eliminați de la Asia Express în ediția difuzată aseară pe micile ecrane. Nu a fost pentru prima oară când cei doi au ajuns în această ipostază. Dacă înainte diamantul i-a salvat, fiind verde, acum a fost de culoare roșie. Vestea i-a întristat pe toți concurenții, spunând că Shift și Connect-R au format o echipă iubită de toată lumea.

Moment trist pentru fanii emisiunii Asia Express. Connect-R și Shift au fost eliminați din competiție, după ce au ajuns pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă. Deși au sperat până-n ultima clipă ca diamantul să fie verde, la fel ca în situațiile anterioare, nestemata din cufăr a fost roșie de această dată. Astfel, parcursul lor pe Drumul Împăraților s-a încheiat.

Citește și: Lidia Buble, cerută în căsătorie de Connect-R, la Asia Express:„S-a cutremurat!”

Citește și: De ce a țipat Mihai Petre la soția sa în timpul unei probe la Asia Express.Reacția lui Connect-R

Citește și: Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, a devenit tată.A dezvăluit numele bebelușului

Citește și: În ce relații a rămas Sorana Darclee cu fostul soț, după ce a înșelat-o:„Nu este ceva prin care treci lejer”

Connect-R și Shift au fost eliminați de la Asia Express

Ediția de ieri a show-ului Asia Express i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură. Echipele formate din Cosmin Natanticu și Eliza, Adriana Trandafir și Maria Speranța și Connect-R și Shift s-au luptat cu toate forțele în cursa pentru ultima șansă. Din păcate pentru fanii lor, Connect-R și Shift s-au clasat pe ultima poziție, fiind ultimii care au ajuns la Irina Fodor.

Cursa pentru ultima șansă a fost și de această dată plină de peripeții. Echipele au avut de îndeplinit niște probe grele, dar interesante, ce le-au pus răbdarea la încercare. Cu toții au dat tot ce au putut, însă doar două dintre ele au fost salvate de la eliminare.

Prima echipă care s-a salvat de la eliminare a fost cea formată din Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța. A doua echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea a soților Natanticu, formată din Eliza și Cosmin. Așadar, pe ultimul loc au ajuns Connect-R și Shift.

Connect-R și Shift au fost întristați de vestea că pleacă acasă. Cel dintâi chiar a plâns, explicând că s-a atașat foarte mult de colegii lui, deși au fost adversari în concurs. Cu toate astea, el a înțeles verdictul, spunând că „este fair”.

„Ne-a părut rău că nu mai stăm, dar este fair. Pe de altă parte când am văzut piatra roșie mi-am adus aminte motivul pentru care am venit aici și anume să câștig o inimă nouă”, a spus Connect-R plângând, după ce a fost eliminat de la Asia Express.

Fostul soț al Mishei a plâns

Totodată, Connect-R a văzut și o parte bună, în ciuda eliminării. Nu regretă nicio secundă că a participat la Asia Express, spunând că nu știe dacă în ultimii ani a fost mai aproape de Dumnezeu cum a fost acum.

„În ultimii ani nu știu dacă am fost mai aproape de Dumnezeu cum am fost în astea trei săptămâni.”, a mai transmis fostul soț al Mishei, printre lacrimi.

Sursă foto: Instagram, captură ecran

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: