Esti aici
Acasa => Monden => Connect-R, despre dependența de droguri: „Mă dureau organele”. Cum s-a lăsat de cocaină

Connect-R, despre dependența de droguri: „Mă dureau organele”. Cum s-a lăsat de cocaină

Connect-R a dezvăluit că s-a luptat șase ani cu drogurile! Artistul a mărturisit că dependența de droguri a apărut din cauza programului foarte încărcat, căruia nu-i putea face față decât cu … ajutor. Doar că ceea ce Connect-R credea că este „ajutor” îi distrugea viața și sănătatea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Connect R a făcut în premieră dezvăluiri, în emsiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, despre dependența de droguri cu care s-a luptat între 2009 și 2015. Împreună cu alți șase colegi, Connect-R ajunsese să-și injecteze cocaină zilnic.

M-am drogat foarte mult timp. Eram total împotrivă. Am dat la un moment dat de cocaină și cocaina era așa o îmbinare a unei stări de extaz extraordinare cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală, pentru că aveam și 9 concerte într-o săptămână.

Eram foarte obosiți și când trăgeam câte o linie de cocaină, până dimineața eram forță. Ne-am dat seama că sistemul imunitar slăbește și a cam trebuit să renunțam”, a spus Connect-R, la Kanal D.

Citește și: Romică Țociu și-a petrecut ziua de naștere în America.Ce artiști i-au fost alături

Citește și: Andrei Ștefănescu s-a împăcat cu Antonia, la un an de la divorț.Fostul ei iubit a confirmat totul

Citește și: Ce tarife are Dorian Popa pe Instagram. O postare costă cât o mașină!

Cum s-a lăsat Connect-R de droguri

Connect-R spune că efectele drogurilor asupra corpului său au fost însă devastatoare. Ajunsese să nu doarmă 72 de ore în șir, dar împreună cu dansatorii săi a decis să scape de acest viciu.

Cu toții au hotărât din acel moment să pună stop viciului, care le distrugea încet-încet viețile.

Cred că din 2009 până în 2015, cam așa…o făceam la modul constant, zilnic. Efectiv ne dureau organele. Erra o transpirație și o răceală pe piept și te trezeai cu palpitații și în momentul ăla am zis, gata, nu mai exista așa ceva. N-a fost greu.

Noi am făcut terapie în grup fară să merge la medic. Toți 6 am zis stop și așa s-a întâmplat”, a mai zis artistul.

Chiar dacă s-a lăsat de ani buni de droguri, Connect-R a mărturisit că tot mai fumează iarbă din când în când, dar doar în scopuri recreative.

Și acum visez să mai merg la Amsterdam să trag un joint cu marijuana. Acolo e legal”, a mai spus Connect-R.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: