Esti aici
Acasa => Familie => Compania BODESCU și-a continuat ascensiunea

Compania BODESCU și-a continuat ascensiunea

Maria Bodescu, administrator BODESCU Export Import: „Nu am oprit activitatea deloc. Am căutat de lucru, dacă nu am făcut mobilă, ne-am reprofilat pe confecționarea altor produse. Am lucrat inclusiv echipamente de protecție sanitară. Încercăm să fim prezenți și să ne adaptăm mereu la nevoile pieței. Nu ne-a fost ușor,  pentru ca atunci când magazinele și depozitele sunt închise, oamenii sunt consemnați la domiciliu, nu merge nimeni să cumpere.”

 

 

Compania are mulți ani de competență și experiență, atât în ​​industria mobilei locale, cât și în exportul la nivel mondial.

 

„Dacă am început cu un atelier de debitare poliuretan, acum, prin cele 4 secții noi: Sectia de debitare poliuretan, Producție de arcuri tip bonell si pocketuri, Sectia de saltele & alte produse accesorii, Secția de croitorie, prelucrăm și vindem peste 70% în produse finite. Produsele noastre de mobilier se vând atât prin magazinele noastre, dar și prin magazinele partenerilor noștri”, ne-a declarat administratorul companiei.

 
 

Export Import BODESCU a creat brandul Gustav Living, al cărui concept îl reprezintă realizarea de piese de mobilier premium: scaune, fotolii, paturi box spring, canapele, saltele ortopedice care oferă un confort desăvârșit. Este vorba despre produse unicat, create special în urma consultării cu clienții, atât pentru persoane fizice, cât și restaurante, hoteluri, spitale, conace, penthouse-uri, yachturi. „Suntem foarte bine poziționați și pe piața internațională. Ne adresăm în primul rând clienților care gustă calitatea. Gustav Hahn este brandul nostru internațional”, a completat Maria Bodescu.

 


 

Compania și-a continuat investițiile și în 2020.

 

„Anul acesta am încheiat un proiect în valoare de 6 milioane de lei, pentru creșterea competitivității  și extinderea capacității de producție saltele de tip pocket și a casetelor cu miez din arcuri tip pocket, prin intermediul căruia am creat 17 locuri de muncă și am continuat procesul de internaționalizare a afacerii și de cucerire a pieței germane, cu saltele tip pocket. Pentru 2021 ne dorim ca producția și vânzările pe care le-am avut în 2020 să se mențină, nu neapărat să creștem producția, ci să consolidăm firma”, a explicat administratorul BODESCU.

 

 

Compania Export Import BODESCU a fost înființată în anul 1992. Mai multe informații puteți găsi pe bodescu.ro.

 

Articolul Compania BODESCU și-a continuat ascensiunea apare prima dată în Revista Mobila.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: