Esti aici
Acasa => Monden => Codin Maticiuc va face un film despre Nuțu Cămătaru și îl vrea pe Mihai Bendeac în rolulul lui: „Te văd un Nuțu tânăr”

Codin Maticiuc va face un film despre Nuțu Cămătaru și îl vrea pe Mihai Bendeac în rolulul lui: „Te văd un Nuțu tânăr”

Codin Maticiuc a scos o carte despre Nuțu Cămătaru, unul dintre cei mai temuți interlopi din România. Ei bine, documentarea a durat 5 ani, timp în care actorul a văzut tot ce se petrece în viața bărbatului. După cartea intitulată „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, vedeta vrea să scoată și un film. Iată primele detalii despre noul proiect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Miercuri, 24 noiembrie, are loc lansarea cărții scris de Codin Maticiuc despre viața lui Nuțu Cămătaru. Vedeta de televiziune a decis să pregătească totul până la ultimul detaliu, fiind un subiect extrem de dezbătut de-a lungul anilor.

Surpriza nu se oprește aici! Codin Maticiuc pregătește și un film despre viața interlopului, iar rolul principal îl va juca chiar Mihai Bendeac.

Citește și: De ce Codin Maticiuc joacă întotdeauna roluri în care este bătut:„Totul mi se trage de la…’

Citește și: Mihai Bendeac i-a donat 100.000 de euro cash lui Codin Maticiuc pentru renovarea spitalelor de stat:„Toți banii provin din vânzarea cărții’

Citește și: Marius Manole înapoiază decorația oferită de Klaus Iohannis, în 2016:„Pentru mine, președintele este un trădător’

Citește și: Dan Bittman s-a vaccinat? Artistul, surprins la mall, unde se intră doar cu certificat verde:„E o întrebare…’

Codin Maticiuc va face un film despre viața lui Nuțu Cămătaru

În urmă cu doar câteva zile, Codin Maticiuc anunța că a scris o cartea despre viața lui Nuțu Cămătaru. Documentarea a durat 5 ani, iar ideea i-a venit după ce a văzut în Miami, pe prima pagina a ziarului, un articol cu interlopul din România.

„Aceasta este cartea mea. O carte la care am lucrat în ultimii 5 ani. Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-mă la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Cămătaru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu. Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea.”, a dezvăluit Codin Maticiuc pe Facebook.

Ei bine, se pare că vedeta nu s-a oprit aici. Vrea să facă și un film, inspirat din cartea intitulată ”Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”.

În cadrul unui interviu, Codin Maticiuc a făcut primele declarații despre noul proiect, dar și despre faptul că i-a propus lui Mihai Bendeac să fie rolul principal.

”Am vorbit, principial, așa i-am zis: `Băi, te văd un Nuțu tânăr`. Și mi-a spus că i-ar plăcea, i se pare challenging un asemenea personaj”, a spus Codin Maticiuc, potrivit Fanatik.

În continuare, actorul a mai spus că Mihai Bendeac ar fi acceptat rolul. Asta înseamnă că vor începe filmările în perioada următoare.

”În principiu, Bendeac a acceptat”, a mai spus, pentru sursa citată anterior.

sursă foto- Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: