Esti aici
Acasa => Monden => Cleopatra Stratan este însărcinată? Imaginea controversată postată de Edward Sanda a stârnit un val de comentarii: „Aveți ceva să ne spuneți?”

Cleopatra Stratan este însărcinată? Imaginea controversată postată de Edward Sanda a stârnit un val de comentarii: „Aveți ceva să ne spuneți?”

Cleopatra, fiica lui Pavel Stratan, nu-l mai așteaptă pe Ghiță la portiță. A crescut și deja și-a găsit fericirea, de câteva luni, în brațele lui Edward Sanda. Ultima imagine cu ei postată pe rețelele de socializare a atras un val de comentarii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan are 17 ani și deja pare că și-a găsit sufletul pereche. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Edward Sanda și nu se feresc deloc să o arate ori de câte ori au ocazia!

Ultima imagine postată, însă, de Edward pe rețelele de socializare a făcut furori. Purtând tricouri la fel, Edward Sanda își ține iubita e mijloc cu o mână, iar pe cealaltă o are pe burtică.

Citește și: Loredana Ciubotaru, feblețea lui Smiley de la Vocea României, s-a căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Precum era de așteptat, toată lumea s-a dus cu gândul la un anunț privind o posibilă sarcină.

Mai multe vedete au comentat, mai în glumă, mai în serios după postarea controversatei fotografii: „Sarcină ușoară și să fie sănătos!!! #ăștiasegrăbesc”, a scris Randi, adăugând ulterior „Ei au multe de sarbatorit deodată! Să le ia pe rând mirii”. La rândul ei, Amna a precizat: „Zici că aveți să ne spuneți ceva”.

„Aveți ceva să ne spuneți? Sau ne lăsați…”, „Numai eu credeam că va veni un nou suflet pe pământ?”, „Sper ca nu e insarcinata, totusi e inca un copil”, „Nu creeeeeed ❤️❤️ . Cleo insărcinată.!”, „1+1=3 ?„, au fost câteva dintre comentariile din dreptul pozei.

Pavel Stratan, de acord cu relația fiicei sale

Cleopatra Stratan a povestit la Vorbește Lumea că tatăl său este de acord cu relația pe care o are cu Edward Sanda.

Citește și: Cel mai nou cuplu la Hollywood: actrița Cara Delevingne se iubește cu solista Halsey.Dar asta nu e tot! Foștii lor parteneri formează și ei un cuplu!

„Tata a fost întotdeauna atent la fiecare detaliu, indiferent că era vorba despre mine sau despre Cezar, dar întotdeauna ne-a înțeles.

Pentru că el îl cunoștea deja pe
Edi, cumva a contat. Și, fiind o perioadă și potrivită pentru mine, noi
fiind prieteni foarte buni dinainte, a văzut asta ca pe ceva foarte
firesc.

Nu au existat niciun fel de rețineri sau bariere. (…) Ne-am și văzut„.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub, sărut pasional la Ferma.Imaginile care vor stârni mari controverse

Cleopatra Stratan este însărcinată? Imaginea controversată postată de Edward Sanda a stârnit un val de comentarii: "Aveți ceva să ne spuneți?"Cleopatra Stratan este însărcinată? Imaginea controversată postată de Edward Sanda a stârnit un val de comentarii: "Aveți ceva să ne spuneți?"

Sursa foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: