Esti aici
Acasa => Monden => Cine sunt dansatorii de la Art of Robots, care au primit Golden Buzz la Românii au Talent

Cine sunt dansatorii de la Art of Robots, care au primit Golden Buzz la Românii au Talent

Art Of Robots este grupul format din patru dansatori din Kârgâstan, care au primit Golden Buzz la Românii au talent. Andi Moisescu a fost cel care i-a transmis lui Smiley să apese pe butonul Golden Buzz, care i-a trimis pe băieții de la Art Of Robots direct în semifinală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Băieții de la Art Of Robots sunt Nursultan Abilov, Salavat Alykulov, Rakhman Ergeshbekov și Renat Isirailov, vin din orașe diferite ale Kârgâstanului și s-au cunoscut pe internet, având o pasiune comună: dansul. Cei patru membri ai trupei Art Of Robots au între 20 și 26 de ani și au dansat pentru prima dată împreună, pe scena Românii au talent.

Cine sunt dansatorii de la Art of Robots, care au primit Golden Buzz la Românii au TalentCine sunt dansatorii de la Art of Robots, care au primit Golden Buzz la Românii au Talent

Cei patru tineri din Kârgâzstan, care au format trupa Art Of Robots, au fost de-a dreptul surprinși de faptul că Smiley i-a trimis direct în semifinală. Nefiind dansatori de performanță, surpriza a fost cu atât mai mare pentru ei, iar momentul în care juratul a apăsat Golden Buzz-ul cu numărul opt, nu le-a venit să creadă.

Primele declarații ale trupei Art Of Robots după Golden Buzz-ul de la Românii au Talent

„Suntem emoţionaţi pentru că suntem un grup nou format şi aici este prima oară când vom dansa împreună, pe o scenă atât de mare.

Deci, suntem foarte emoţionaţi, dar avem speranţa că vom da tot ce e mai bun şi îi vom impresiona pe juraţi. Numele meu este Nursultan, iar ei sunt: Renat, Rakhman şi Salavat. Venim din Kârgâzstan, iar împreună suntem Art Of Robots.

Noi suntem dansatori. Dansăm mai tot timpul. Nu ne considerăm dansatori profesionişti. Suntem oameni normali. El e fotograf şi videograf, El e vlogger, are un milion de urmăritori pe TikTok, uneori face şi reclame. El e pictor, eu sunt magician. Nu prea am câştigat bani în timpul pandemiei, dar a fost un timp bun să ne îmbunătăţim abilităţile, la mine pentru magie, la el pentru pictură.

Art Of Robots: „Nu ne așteptam să primim Golden Buzz”

…) Nu ne aşteptam să primim butonul auriu, nu credeam că
suntem aşa buni, dar cum au spus, cred că i-am impresionat şi suntem
foarte fericiţi. Noi suntem abia formaţi şi nu credeam că vom fi la
acest nivel. Am muncit mult, am sacrificat mult ore în şir, ore în care
am exersat, departe de familii. Am avut destule necazuri prin familii
din cauza dansului.

În perioada pandemiei nu am câştigat bani, pentru că eram pasionaţi doar de dans. În această seară, am demonstrat familiilor noastre şi celor care nu au avut încredere în noi. Credem că am demonstrat că putem fi un exemplu şi că dansul te poate duce la un alt nivel”, au spus cei patru tineri ai trupei Art of Robots, după ce au primit al 8-lea Golden Buzz.

Citeste si: Cine este Ruslana Krutas, contorsionista de la Românii au talent. Alexandra Dinu i-a dat Golden Buzz

Citește și: Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc de la Românii au Talent. Andra i-a dat Golden Buzz

Citește și: Cine este Daria Batschi, „fata cu harpa”, de la Românii au Talent. A primit Golden Buzz de la Andi Moisescu

Jurații de la Românii au talent au fost impresionați de momentul Art of Robots

Aflat acasă și infectat cu COVID-19, Andi Moisescu i-a transmis lui Smiley să apese butonul de Golden Buzz, dar a apăsat și el, în glumă, în biroul în fața căruia era așezat la laptop.

„Loveşti sau nu loveşti, ce facem, hai mă, hai mă, loveşte-l! Ei sunt singurii care ştiu exact ce s-a întâmplat pentru că eu pot să confirm că de aici de la mine din faţa ecranului e aceeaşi năucire. Nici eu nu îmi dau seama ce s-a întâmplat (…) Nu mi-aș fi iertat niciodată dacă plecau fără butonul auriu. Par de pe altă planetă.”, a spus Andi Moisescu, care a contribuit la trimiterea Art Of Robots direct în semifinală.

„Parcă a trecut acceleratul. Asta este starea pe care o ai când duci o femeie acasă”, a declarat Florin Călinescu.

Alexandra Dinu , după ce Art Of Robots a primit Golden Buzz:

„Este cel mai bun număr pe care eu l-am văzut aici. M-au încercat tot felul de emoţii, îmi venea să plâng şi să râd în acelaşi timp. Atât de fericită eram şi de uimită de ceea ce am văzut. O grămadă de sentimente m-au încercat. Sunteţi extrem de talentaţi. Geniali, uluitor numărul vostru”, a transmis Alexandra Dinu.

Andra, după ce Art Of Robots a primit Golden Buzz:

„Nu ştiu exact ce s-a întâmplat. Nu îmi vine să cred la ce am asistat. Sunteţi un grup fenomen, eu nu am mai văzut aşa ceva până acum şi sunt onorată şi bucuroasă că ne-aţi călcat pragul. Mă simt norocoasă să fiu aici în primul rând şi să văd un astfel de spectacol. Mă înclin. Foarte frumos!”, a declarat Andra la finalul numărului trupei Art of Robots.

Smiley, după ce Art Of Robots a primit Golden Buzz:

„Băieţi sunteţi fantastici. Eu nu am văzut în viaţa mea
un asemea performance la nivelul ăsta de figuri de dans, de punere în
scenă, exactitatea mişcărilor. Nu mai am ce să mai zic, sunt şocat. Voi
aveţi emoţii la verdictul ăsta după ceea ce aţi făcut pe scenă? 

Aveţi tot respectul şi aprecierea mea şi un DA din partea
mea. Eu sunt invitat aici, de obicei sunt în spate cu Pavel. Unul
dintre colegii noştri din juriu lipseşte motivat, dar el vede tot, vă
vede prin internet…”,
le-a spus Smiley membrilor trupei.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: