Esti aici
Acasa => Monden => Cine îl înlocuiește pe Cătălin Moroșanu la Survivor. Fotbalistul Ștefan Ciuculescu a avut un conflict cu Gigi Becali

Cine îl înlocuiește pe Cătălin Moroșanu la Survivor. Fotbalistul Ștefan Ciuculescu a avut un conflict cu Gigi Becali

Cine îl înlocuiește pe Cătălin Moroșanu la Survivor? Cătălin Moroșanu a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România, difuzată de Kanal D, din cauza că s-a accidentat grav pe traseu. Faimosul a suferit o ruptură de menisc. Acum, se pare că cel care îl va înlocui pe Cătălin Moroșanu la Survivor este fotbalistul Ștefan Ciuculescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine îl înlocuiește pe Cătălin Moroșanu la Survivor? Cătălin Moroșanu a părăsit, joi seară, competiția Survivor România din cauza rupturii de menisc pe care a suferit-o în timpul unei probe sportive din Republica Dominicană.

Cine îl înlocuiește pe Cătălin Moroșanu la Survivor. Fotbalistul Ștefan Ciuculescu a avut un conflict cu Gigi BecaliCine îl înlocuiește pe Cătălin Moroșanu la Survivor. Fotbalistul Ștefan Ciuculescu a avut un conflict cu Gigi Becali

Cel care îl va înlocui pe Cătălin Moroșanu la Survivor România este fotbalistul Ștefan Ciuculescu, potrivit unor surse citate de site-ul 1923.ro.

Ștefan Ciuculescu are 27 de ani și este unul dintre foștii portari de la Rapid și FCSB. În momentul de față, cel care îl va înlocui pe Cătălin Moroșanu la Survivor este antrenor de portari.

Citește și: Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor.Luptătorul are o ruptură de menisc

Citește și: Totul despre fiica lui Cătălin Moroșanu, Natalis:„Regret că nu am stat mai mult alături de ea”

Citește și: Ce mesaj i-a șoptit Cătălin Moroșanu Elenei Marin înainte să plece de la Survivor.Faimoasa a izbucnit în lacrimi

Citește și: Ce relație are Simona Hapciuc de la Survivor cu mama ei, care a părăsit-o la 3 ani:„Am momente când o înțeleg”/ EXCLUSIV

Cine îl înlocuiește pe Cătălin Moroșanu la Survivor

Ștefan Ciuculescu, care urmează să îl înlocuiască pe Cătălin Moroșanu la Survivor România, a avut un conflic cu Gigi Becali. Ștefan a fost dat afară din clubul FCSB în anul 2012 din cauză că l-a supărat pe Gigi Becali. Motivul a fost reprezentat de faptul că cel care îl va înlocui pe Cătălin Moroșanu la Survvior îl imita în vestiar pe omul de afaceri.

Drept urmare, Gigi Becali i-a cerut lui Laurențiu
Reghecampf, antrenorul de atunci, să nu-l mai ia în cantonament pe Ștefan
Ciuculescu.

L-am întrebat eu pe Eugen Nae, antrenorul cu portarii de la acea vreme, dacă mâine dimineață la ora 10 trebuie să fim la autocar, iar el mi-a răspuns «Păi, ce? Tu nu știi?». Și eu: «Ce să știu?». «Păi, tu nu mai vii în al doilea cantonament». Zic: «De ce?». «Păi, a venit acum Georgievski și nu mai sunt locuri». Georgievski, care era fundaș dreapta. M-a întrebat «Nu te-a anunțat Mister?». Zic: «Nu, de la tine aflu prima oară». L-am sunat pe Valeriu Argăseală și mi-a spus și el că știa. Dacă știați toți de ce nu mi-ați spus? Din momentul ăla, pa, la revedere”, a spus Ștefan Ciuculescu, în 2018, la GSP LIVE.

Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor

Cine îl va înlocui pe Cătălin Moroșanu la
Survivor? Competiția s-a încheiat pentru Cătălin Moroșanu și a fost eliminat de
la Survivor. Vestea că Moro va părăsi Republica Dominicană a venit ca un șoc
pentru ambele echipe.

Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei.Țin minte că pe 16 februarie săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele.

Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume. Într-un matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste. Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o săieșim și o să ne gândim ce am făcut aici. Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat. Aici în Survivor ne dăm măștile jos și iese răul din noi”, a mărturisit Cătălin Moroșanu înainte să își ia rămas bun de la colegii săi.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: