Esti aici
Acasa => Monden => Cine este tenismena Andreea Prisăcariu. Are șanse să calce pe urmele Simonei Halep

Cine este tenismena Andreea Prisăcariu. Are șanse să calce pe urmele Simonei Halep

Andreea Prisăcariu este jucătoare de tenis româncă, are 21 de ani și este din Iași. Andreea Prisăcariu, una dintre speranțele tenisului românesc, este din Iași și este fiica magistratului Cornelia Prisăcariu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din noua generație din România. Tânăra este nonconformistă și are 21 de tatuaje, fiecare dintre ele cu o însemnătate aparte. Tânăra a vorbit despre viitorul ei și despre sursele de inspirație, în tenis.

„Mă regăsesc în atitudinea și jocul Serenei Williams. Mereu, de când eram mică, m-a uitat la ea. Nu este idolul meu, nu am idoli, dar este una dintre sursele mele de inspirație. Îmi place Sorana Cârstea, îmi place stilul ei de joc, ne asemănăm, dar îmi place și atitudinea ei.(…) Simona Halep   este simbolul României, este o sursă de inspirație. Îmi place perseverența, constanța pe care o are, mi-aș dori să o am și eu.Jocul ei este total opus de al meu, dar este cea mai bună în jocul pe care îl face din toate pe care le-am văzut până acum. Îmi doresc să o văd din nou pe primul loc în topul WTA, dar depinde de ea”, a spus Andreea Prisăcariu pentru Wowbiz.ro.

Cine este tenismena Andreea Prisăcariu. Are șanse să calce pe urmele Simonei HalepCine este tenismena Andreea Prisăcariu. Are șanse să calce pe urmele Simonei Halep

 „Important e ca mintea mea să ia pas cu pas, să proceseze fiecare meci în parte, fiecare turneu în parte și atunci lucrurile se vor întâmpla. Mi se pare absurd să spun că vreau să fiu primul loc în top până la 26 de ani…(…)  Sunt agresivă. În ultima perioadă mai axat și pe creșterea rezistenței, sunt în continuu progres. Mi-am îmbunătățit și defensiva, oricum”, a spus Andreea Prisăcariu.

Andreea Prisăcariu e la două facultăți, dar nu are iubit

” M-am înscris la două facultăți, sunt anul al doilea la Comunicare și Relații Publice și anul întâi la Psihologie. Nu bag mâna în foc că le termin pe amândouă, eu sper, dar vreau să termin măcar una. Până la urmă, sportul este pe primul loc, dar am vrut neapărat să îmi antrenez și creierul, să nu mă axez doar pe sport. Și mă va ajuta și ca persoană, să mă dezvolt. Tenisul este pe primul loc, dar când am timp, fac o temă, un examen, nu moare nimeni dacă face și așa ceva”, ne-a spus Andreea Prisăcariu.

Citește și: Cum a reacționat Iulia Sălăgean, după ce Bianca Drăgușanu a acuzat-o că îi face avansuri lui Gabi Bădălău:”E ironică și falsă!”

Citește și: Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader:„Supraponderală și rea’

Citește și: Sabine Schmitz, prezentatoarea Top Gear, a murit la 51 de ani

În ceea ce privește viața amoroasă, tânăra nu are pe nimeni alături de ea, dar asta pentru că are și așteptări prea mari, recunoaște Andreea.

 ”De-a lungul timpului am fost căutată, am vorbit cu diferiți băieți/bărbați, pentru că aici este o diferență foarte mare, foarte importantă. Eu sunt foarte sufletistă, am și inima asta de poet, și cred că greșeala mea este că romanțez totul în cap la mine înainte să se întâmple. Am și așteptările un pic prea mari, normale zic eu, dar eu sunt pe stilul mai de modă veche.

Vreau să ne vedem, să mă scoată la o plimbare, să mergem de mână, la o prăjitură, la un teatru. Dar nu m-a dus niciodată, nimeni, la teatru, eu merg la teatru cu bunica! Dar bărbatul ideal, nu contează fizic, da rsă fie la 1.85. Dar să aibă viața lui, să știu că muncește pentru ceva, să aibă o idee de viață… Cred că eu caut să mă dezvolt cu cineva dacă am o relație. Am un suflet foarte romantic, cred că aș fi foarte ok ca iubită, dar nu s-a nimerit să găsesc persoana potrivită până acum”, ne-a spus Andreea Prisăcariu.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: