Esti aici
Acasa => Monden => Cine este soția lui Ionuț Ciocia, alias Brânzoi din Las Fierbinți. Au împreună doi copii

Cine este soția lui Ionuț Ciocia, alias Brânzoi din Las Fierbinți. Au împreună doi copii

Cine este soția lui Ionuț Ciocia din Las Fierbinți. Ionuț Ciocia sau Brânzoi, așa cum îl știe toată lumea, este unul dintre cei mai apreciați actori. Fanii au fost curioși să afle, însă, și detalii despre viața personală. Cine este soția acestuia, dar și lucruri mai puțin știute.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este soția lui Ionuț Ciocia din Las Fierbinți. Brânzoi, așa cum îl știu fanii serialului Las Fierbinți, a reușit să ajungă la inima publicului încă din primele episoade.

Cine este soția lui Ionuț Ciocia din Las Fierbinți. Pe lângă o carieră de succes în actorie, se poate declara și un bărbat împlinit. Are o familie frumoasă și trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția sa.

Citește și: Ecaterina Ladin, dezvăluiri din noul sezon Las Fierbinți. Ce se întâmplă cu personajul Dalida, în afara filmărilo

Citește: Trecutul neștiut al lui Constantin Diță, alias Giani din Las Fierbinți. În adolescență, a muncit cu ziua

Citește și: Cine este Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil!. A fost prezentatoare TV

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe: „Familia refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva’

Cine este soția lui Ionuț Ciocia din Las Fierbinți

Cine este soția lui Ionuț Ciocia din Las Fierbinți. Ei bine, dacă toată lumea o cunoaște pe soția lui Brânzoi din serialul Las Fierbinți, puțini o știu pe cea din viața reală.

Actoru, în vârstă de 49 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa. Partenera de viață a lui Brânzoi din Las Fierbinți are o meserie diferită de cea a actorului. De profesie este expert contabil.

Am zis că meseria noastră e destul de ciudată, azi ai angajamente, mâine n-ai. Şi atunci am zis: „bă, nu-mi iau actriţă, să nu murim amândoi de foame”. Nu, întâmplarea a făcut să nu fie actriţă, pentru că am avut şi prietene actriţe. Întâmplarea a făcut să mă însor cu ea. Aşa a vrut Dumnezeu.”, a spus actorul.

De asemenea, cei doi au împreună gemeni – Alexandru Ștefan și Medeea Maria. Se pare că micuții îi urmează calea tatălui. Fetița este extrem de atras de partea artistică, însă băiețelul este mai timid momentan.

„Fii-mea cântă. Şi lui îi place muzica, da e mai timid. De exemplu, am fost la “Zilele Bucureştiului” şi, la un moment dat, cânta un băiat la saxofon nu-l mai puteam lua de acolo”, a mărturisit Ionuț Ciocia.

Cu ce se ocupă Ionuț Ciocia, când nu este pe scenă

Când nu îl vedeți în serialul Las Fierbinți, Ionuț Ciocia  scrie piese de teatru pentru copii. Actorul a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit și despre această pasiune.

„Pe toate le-am făcut cu suflet. Lucrez de mult timp la piese de teatru pentru copii, de vreo 8-10 ani. Am făcut și o dramatizare pentru ‘Jack și vrejul de fasole’, cum fac americanii, pentru ‘Lampa lui Alladin’, dar am scris și o piesă, denumită ‘Văcuțele spațiale’. Nu mă inspiră neapărat copiii mei în piesele mele. Am făcut și un musical pentru ‘Cei trei purceluși’. Acum am prezentat proiectul și teatrului ‘Ion Creangă’ și aștept să încep proiectul. Sunt glume și pentru cei mari, ca să nu se plictisească atunci când stau cu copiii”, a mărturit actorul în emisiunea lui Cătălin Măruță.

sursa foto- Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: