Esti aici
Acasa => Monden => Cine este și cum arată Ioana Balu, soția lui Chef Foa de la MasterChef. Au un fiu

Cine este și cum arată Ioana Balu, soția lui Chef Foa de la MasterChef. Au un fiu

Cine este și cum arată Ioana Balu, soția lui Chef Foa de la MasterChef. Unul dintre cei mai cunoscuți Chefi din România este Chef Foa. Acesta are o carieră impresionantă, având un talent incredibil în ale bucătăriei. Cu atât mai mult, și din punct de vedere sentimental, bucătarul se poate mândri. Acesta are o căsnicie absolut superbă cu Ioana Balu! Iată cine este și cum arată soția lui Chef Foa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată Ioana Balu, soția lui Chef Foa. Chef Foa este un bărbat care se poate declara complet împlinit! Acesta nu doar că are parte de o carieră impresionantă, ci are și o familie absolut superbă. Cu toate acestea, întotdeauna și-a ținut privată viața personală și rar a vorbit despre soția sa.

Ioana Balu și Chef Foa sunt și părinți! Cei doi au împreună un băiețel, care le oferă zilnic motive să zâmbească. Iată ce spune vedeta despre viața în rolul de tată!

Citește și: Cine sunt jurații Masterchef România 2021.Chef Foa revine la PRO TV

Citește și: Cine este Radu Dumitrescu, jurat MasterChef.A fost director de bancă

Citește și: Cine este Chef Hadad de la Masterchef România.Soţia i-a murit de cancer

Citește și: Povestea neștiută a lui Andrei Voica, câștigator Masterchef 2015:”Am dormit în parcuri, am muncit în construcții…”

Cine este și cum arată Ioana Balu, soția lui Chef Foa de la MasterChef

Cine este și cum arată Ioana Balu, soția lui Chef Foa de la MasterChef. Chef Foa, deși apare constant pe micile ecrane, întotdeauna și-a ținut viața personală extrem de ferită de lumina reflectoarelor. Acesta întotdeauna a declarat că cele două sfere nu trebuie să se intersecteze, însă, cu toate acestea, soția sa îi este și manager.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mulți ani și au legat o frumoasă prietenie. Ulterior, au realizat că între ei există sentimente de dragoste și au pornit împreună în viață! Acum, Ioana îi este atât iubită, cât și manager.

„Sunt însurat, dar viața personală este privată”, a declarat chef Foa în cadrul unui interviu.

Cei doi s-au căsătorit în mare secret, apoi Ioana a adus pe lume primul său copil. Se pare că cel mic este foarte pasionat de meseria tatălui său și întotdeauna îl însoțește atunci când este vorba de gătit!

„Este tot timpul lângă mine atunci când gătesc. Vine el, pentru că îi place foarte tare. Și pentru el este o joacă, așa cum este și pentru mine. Aș putea spune că a crescut în bucătărie, lângă mine. Cei care mă urmăresc pe Instagram au văzut asta în permanență. iar acum, de când a mai crescut un pic, a început să participe activ. În curând voi avea un sous chef acasă.”, a declarat Florin în cadrul unui interviu.

Iubește legumele și fructele

Cine este Ioana Balu, soția lui Chef Foa de la MasterChef. Se pare că Chef Foa nu este adeptul cărnii, ci mai degrabă al legumelor. În cadrul unui interviu, acesta a declarat că atunci când vine vorba de cumpărăturile făcute din piață, el este primul! Achiziționează fructe și legume, iar atunci când este singur în bucătărie, le face un „altar”, după cum îl numește chiar el.

„Când sunt în bucătărie și nu mă vede nimeni, îmi fac un altar de legume, pentru că îmi plac foarte mult. Când mă duc la piață, cumpăr legume și fructe de zici că am luat-o razna. Mă uit la ele și parcă mi se dictează ce să prepar. Încep cu vinetele, am o slăbiciune pentru ele, și le fac în diferite feluri: coapte, tocate sau gătite la abur. În principiu, fie că este pește, pasăre, fazan, pui sau altceva, gătesc încet. Să se dezvolte aroma, să fie gustul perfect. Slow cook, soul food.”, a adăugat acesta.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: