Esti aici
Acasa => Monden => Cine este Rareș Tufea, care a luat Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, la Românii au talent. Povestea adolescentului de 16 ani

Cine este Rareș Tufea, care a luat Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, la Românii au talent. Povestea adolescentului de 16 ani

Rareș Tufea este al doilea concurent care primește Golden Buzz în sezonul 11 Românii au talent. Prestația sa i-a impresionat nu doar pe jurați, ci în mod special pe Smiley și Pavel Bartoș, care au apăsat butonul auriu. Iată care este povestea adolescentului de 16 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Rareș Tufea de la Românii au talent a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș. Adolescentul are 16 ani și este din Tulcea. El i-a impresionat pe cei doi prezentatori cu interpretarea piesei Jelous, scrisă de Labirinth. A cântat cu emoție și a performat și la pian, iar întreagul număr i-a adus calificarea direct în etapa semifinalelor.

Cine este Rareș Tufea, care a luat Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, la Românii au talent. Povestea adolescentului de 16 aniCine este Rareș Tufea, care a luat Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, la Românii au talent. Povestea adolescentului de 16 ani

Rareș Tufea, al doilea Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 11

Rareș Tufea este concurentul care a primit al doilea Golden Buzz în acest sezon. Primul i-a revenit lui Filip Cioc, un puști cu probleme de vedere, care l-a impresionat pe Florin Călinescu.

Jurații s-au arătat extrem de impresionați de interpretarea de excepția a tânărului și l-au complimentat pe măsură.

”Rareș este minunat, vocea ta sună impecabil și faptul că știi să cânți atât de frumos la pian… Ai o tehnică vocală impecabilă, ești perfect! Jos pălăria, nici nu o mai pun la loc, o las așa jos”, a transmis Andi Moisescu.

”Mi-e greu să mai spun ceva după ce am auzit acest cântec atât de bine interpretat de tine. Mie nu îmi vine să cred că tu la 16 ani, poți să cânți atât de bine un cântec ca acesta. Ai atins punctul meu sensibil și coarda sensibilă și mi-a plăcut tare mult”, a adăugat Andra. 

Citește și: Cine este Filip Cioc, care a luat Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent.Puștiul este nevăzător

Citește și: Alexandra Dinu, primele declarații înainte de debutul la Românii au Talent:”Am luat-o ca pe un semn”

Citește și: Schimbări la Românii au Talent, sezonul 11.Cum s-a modificat formatul emisiunii, din cauza pandemiei

Citește și: Pepe, totul despre viața de burlac, după divorțul de Raluca Pastramă:„Sunt un tătic sexy”. Cum se descurcă după ce s-a mutat singur / EXCLUSIV

Cine este Rareș Tufea de la Românii au talent

Rareș Tufea, acum în vârstă de 16 ani, și-a descoperit talentul în urmă cu zece ani. La 6 ani tatăl său a lovit cu lingura un pahar, iar el i-a spus, pur și simplu, ce notă muzicală s-a auzit.

Părinții l-au susținut și în clasa a II-a i-au cumpărat un pian electric și a început să ia cursuri. A învățat multe de la profesoarele sale pe care le admiră foarte mult și le îndrăgește. Nu doar că îl ajută să progreseze, dar adolescentul a susținut că profesoarele îi sunt ca niște mame.

Până la acest moment, Rareș Tufea a fost recompensat pentru talentul său cu premiul cel mare la concursul național de pian „Carl Czerny” și la Olimpiada Națională de interpretare vocală, instrumentală și studii teoretice, potriivit click.ro.

Captură foto: YouTube

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: