Esti aici
Acasa => Monden => Cine este mama fiului lui Jean de la Craiova. Femeia avea 17 ani când s-au cunoscut

Cine este mama fiului lui Jean de la Craiova. Femeia avea 17 ani când s-au cunoscut

Cine este mama fiului lui Jean de la Craiova. Jean de la Craiova are un fiu de 31 de ani, care a fost făcut cu Roxana. După ce au decis să se despartă, cei doi nu au mai ținut legătura. Iată cine este femeia care l-a făcut tată pe manelist la 19 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este mama fiului lui Jean de la Craiova. Cântărețul de muzică de petrecere este cunoscut de o țară întreagă. Însă, puțini știau aceste detalii despre viața lui personală.

Cine este mama fiului lui Jean de la Craiova. La vârsta de 19 ani, manelistul a devenit tatic pentru prima oară. După a decis să se despartă de fosta parteneră la puțin timp după ce au devenit părinți, relația dintre ei s-a schimbat.

Citește și: Jean de la Craiova, despre Splash! Vedete la apă.Cum se înțelege cu Iulia Albu și Nea Marin

Citește și: Jean de la Craiova pleacă în India:”Voi juca într-un film la Bollywood”

Citește și: Cu ce se ocupă actorul Costel Constantin, la 78 de ani!A muncit în Turcia toată vara

Citește și: Antonia a fost victima bullying-ului în America, în adolescență:„Și eu m-am confruntat cu…/ EXCLUSIV

Cine este mama fiului lui Jean de la Craiova

Cine este mama copilului lui Jean de la Craiova. Manelistul este căsătorit cu Paula, o fostă balerină. Cei doi au împreună o fată de 23 de ani.

Însă, Jean de la Craiova mai are un copil cu o fostă parteneră de viață. Mai exact, a devenit tată la vârsta de 19 ani, atunci când Roxana l-a făcut tată de băiat. Cei doi au decis să se despartă la puțin timp după ce a apărut pe lume copilul lor. Timpul a trecut, iar Jean de la Craiova nu a mai ținut legătura cu mama fiului său, însă a încercat să aibă o relație cât mai bună cu Alex Dumitrache.

“Noaptea mă doare burta, iau nişte calmante. Ultimul meu concubin m-a ameninţat că mă bagă la puşcărie. A fost o încurcătură cu un telefon. Aveam 17 ani când am rămas însărcinată, iar Jean 19. Ne-am despărţit din cauza unei prostii din tinereţe. Eram foarte geloasă, ne certam. El cânta şi atunci. Eu am pus capăt relaţiei. Am regrete că Alexandru ar fi meritat să crească alături de tatăl lui. Nu am mai vorbit cu Jean de 27 de ani. L-am cunoscut în parcul Morarilor pe Jean. Era prin parc, cu chitara, ca toţi băieţii. Dacă aş avea minte de acum, nu m-aş mai despărţi de el. M-am mutat la el, stătea cu mama lui. Jean a primit bine vestea că sunt însărcinată. Nu a mai apucat să mă ia de soţie pentru că ne-am certat. Mama, vecinii îmi spuneau că lăutarii sunt mai libertini… Nu aveam minte atunci”, a spus Roxana la Antena 1.

Mama copilului lui Jean de la Craiova a preferat să fie destul de discretă și a evitat să apară pe ecran. Însă, în urmă cu ceva timp, Raluca a apărut pe post și a spus că se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Manelistul s-a întristat, atunci când a aflat de probleme cu care se confruntă Roxana.

„A fost o relație, acum 28 de ani, dar ce am auzit la televizor și prezența ei mi-a dat așa, un fior, pentru că am auzit de problemele ei. Că este bolnavă și, sincer, îmi pare foarte, foarte rău și mi-aș dori să știu că se face bine și că este sănătoasă. Un copil are nevoie și de mamă, și de tată. E foarte greu, pentru un copil, să audă că este bolnavă. Mi-aș dori din toată inima să se facă bine„, a declarat Jean de la Craiova la Antena 1.

În ce relații a rămas Jean de la Craiova cu mama fiului său

Roxana și Jean de la Craiova nu au ținut legătura după despărțire. În 28 de ani, cei doi au discutat foarte rar despre fiul lor, Alex.

„Nu am păstrat legătura decât cu băiatul. Am vorbit, acum câțiva ani, la telefon (n.r. cu Roxana) cu o altă temă, dar tot legată de băiat și cam atât, în 28 de ani. (…) A rămas câțiva ani (n.r. la Roxana), pentru că Alex era foarte mic, avea câteva luni și trebuia să stea lângă mama lui. Eu am considerat că copilul lângă mamă este mai… Crește mai bine și na, mama e mamă! „, a mai adăugat el.

Cine este fiul lui Jean de la Craiova

Alexandru Dumitrache este fiul lui Jean de la Craiova. Tânărul are 31 de ani și a încercat să-și croiască singur un drum în viață. Deși părinții lui s-au despărțit când era foarte mic, băiatul a vrut să păstreze legătura cu manelistul.

Fiul cântărețului a fost ajutat de mai multe ori de tatăl lui, dar și-a dorit să lucreze singur pentru visul său. Ba chiar mai mult, acesta a început să muncească într-un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: