Esti aici
Acasa => Monden => Cine este fostul soț al Majdei de la Survivor. Ce s-a întâmplat cu J. Yolo, tată fetiței sale

Cine este fostul soț al Majdei de la Survivor. Ce s-a întâmplat cu J. Yolo, tată fetiței sale

Majda de la Survivor a fost căsătorită timp de trei ani cu J. Yolo, cel împreună cu care are și o fetiță. Artistul a dispărut subit din spațiul public, după lansarea hitului Te pup, pa pa. De mai bine de un an, artistul a dispărut de pe rețelele sociale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În plus, fostul soț al Majdei nu a mai lansat nicio piesă de aproape doi ani, asta deși era în mare vogă odată cu hitul Te pup, pa pa. J. Yolo era un cântăreț cunoscut în România. El și Majda s-au cunoscut în copilărie, iar în 2013 cei doi au decis să se căsătorească. În același an au și divorțat, însă fără scandal.

Majda și J. Yolo s-au despărțit amiabil, la notar. În plus, ei au stabilit un program de vizite, astfel încât fiica ei să petreacă timp și cu tatăl său.

Cine este fostul soț al Majdei de la Survivor. Ce s-a întâmplat cu J. Yolo, tată fetiței saleCine este fostul soț al Majdei de la Survivor. Ce s-a întâmplat cu J. Yolo, tată fetiței sale

În prezent, Majda are o relație cu Mihai Ștefan, fostul iubit al modelului Laurette și plănuiesc să se căsătorească în viitorul apropiat.

Cum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei

Majda de la Survivor are o relație de 3 ani și se simte împlinită și fericită. Și-a găsit liniștea și echilibrul alături de un bărbat care a înțeles-o și o sprijină. Este atent cu fiica ei și i-a demonstrat că își dorește să aibă o relație când a renunțat să se mai mute în Statele Unite pentru a rămâne împreună.

”Pe Mihai l-am cunoscut în urmă cu trei ani. Eu aveam copilul, nu alergam după iubire. Eram liniștită, chiar ușor sălbatică. El a fost acolo și mi-a arătat că își dorește să fie cu mine. Avea biletul cumpărat pentru USA, dorea să se mute acolo. A renunțat, mi-a arătat că își dorește să fim împreună, s-a apropiat foarte mult de fiica mea, s-au înțeles foarte bine. Am simțit că-l cunosc de foarte mult timp. A fost o chimie foarte bună, n-am simțit că trebuie să impresionez, a venit totul în mod natural. Mă susține, suntem în primul rând foarte buni prieteni”, a spus ea.

Majda a trecut prin clipe cumplite în timpul sarcinii. A fost la un pas să își piardă copilul din cauza unei sarcini cu risc. A fost mușcată de o căpușă și a luat antibiotic, apoi a avut un accident de mașină.

„Am trecut prin multe etape până să îmi țin copilul în brațe. După ce am aflat că sunt însărcinată, medicii mi-au spus că prezint risc. Apoi m-a mușcat o căpușă, nu am știut, am stat cu ea în picior patru zile. Am luat antibiotic în timpul sarcinii.

Citește și: Gal Gadot, provocare inedită pentru vedetele de la Hollywood, în plină pandemie de coronavirus. Starurile au răspuns imediat:’A fost ceva atât de puternic și pur în…’

Citește și: Ioana Ginghină a avut COVID-19! Cum se simt actrița, iubitul și fiica ei:„Am redus ieșirile, fac și vaccinul’/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea, probleme de sănătate în Dubai.„A făcut o reacție destul de agresivă’

Am avut un accident de mașină când eram însărcinată în trei luni și jumătate. Marea grijă era aceea ca fetița mea să fie bine, doar la asta mă gândeam. Când eram însărcinată în șapte luni am renunțat la UNATC, pentru că am fost nevoită să stau la pat”.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: