Esti aici
Acasa => Monden => Cine este fiul abandonat al lui Jean de la Craiova. Alexandru are 31 de ani

Cine este fiul abandonat al lui Jean de la Craiova. Alexandru are 31 de ani

Cine este fiul abandonat al lui Jean de la Craiova. Foarte multă lume îl cunoaște pe manelist, însă puțini sunt cei care știu că acesta are un fiu dintr-o relație din tinerețe. Alexandru este un bărbat în vârstă de 31 de ani, care nu a depins niciodată de sprijinul tatălui său. Recent, acesta a devenit tată, lucru care, implicit, l-a făcut pe cântăreț bunic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este fiul abandonat al lui Jean de la Craiova. Jean de la Craiova este unul dintre cei mai cunocuți cântăreți de manele din România. Deși acesta se bucură de o faimă incredibilă, puțini sunt cei care știu că interpretul are un fiu dintr-o relație din tinerețe. Acesta nu a depins niciodată de sprijinul tatălui său cu care nici nu a vorbit prea des în ultimii 31 de ani, deși îi poartă numele.

De curând, Alexandru Dumitrache a devenit tată, astfel oferindu-i lui Jean de la Craiova o nepoată. Cei doi nu au păstrat o relație extrem de apropiată, însă au mai vorbit periodic.

Citește și: Câți bani face Jean de la Craiova din imobiliare:”Nu sunt la un nivel înalt, dar…”

Citește și: Jean de la Craiova, gol pușcă la Splash! Vedete la apă.Imaginile au devenit virale

Citește și: Connect-R, despre căsătoria cu Misha:„Căsnicia am folosit-o, din păcate, ca pe o unealtă…”

Citește și: Cine crede Adela Popescu că este Păunul de la Masked Singer:„E preocupat de cum arată”

Cine este fiul abandonat al lui Jean de la Craiova

Cine este fiul abandonat al lui Jean de la Craiova. Jean de la Craiova este extrem de cunoscut, însă puțini sunt cei care știu că acesta are un fiu dintr-o relație din tinerețe. Alexandru Dumitrache este un bărbat în toată firea. Acesta are 31 de ani, iar până de curând a lucrat la o terasă din Centrul Vechi al Capitalei.

Cu toate că tatăl său este faimos, Alexandru nu s-a bucurat prea mult de acest aspect. El a păstrat o relație destul de rece cu manelistul, iar cei doi nu se vizitează apropae niciodată. În urmă cu câțiva ani, celebrul artist a recunoscut că i-a mai oferit periodic bani, însă niciodată nu au fost cu adevărat apropiați.

Artistul, prezent la botezul nepoatei sale

Chiar dacă nu au păstrat o relație foarte strânsă, Jean de la Craiova a participat la botezul nepoatei sale. Acesta a dezvăluit că acolo s-a întâlnit cu mama băiatului, însă nu a vorbit prea multe cu ea.

„A fost o relatie acum 28 de ani. Imi pare foarte rau, mi-aș dori să se faca bine si să aud ca este sănătoasă.Este mama băiatului meu și sincer îmi pare rău să aud asta (mama lui Alex era bolnavă, n.r.). Eram adolescenți. Eram micuți. Eu am păstrat legătura doar cu băiatul. Este mama copilului meu, ne-am mai întâlnit la botezul nepoatei. Ea era într-un colț cu familia. Nu am schimbat priviri sau vorbe”, a declarat Jean de la Craiova cu câțiva ani în urmă.

Sursă foto: Facebook și Captură ecran

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: