Esti aici
Acasa => Monden => Cine este Antonio Pican. E logodit cu o artistă de la noi

Cine este Antonio Pican. E logodit cu o artistă de la noi

Antonio Pican este unul dintre artiștii, vloggerii și compozitorii momentului. Piesa cu care tânărul și-a început cariera are nu mai puțin de șapte milioane de vizualizări. La doar 18 ani, Antonio și-a cerut iubita, și ea cunoscută, în căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este Antonio Pican? Antonio Pican are 18 ani și este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului, el începând să cânte în urmă cu 11 ani. Însă pentru prima dată s-a făcut remarcat când avea 12 ani și a participat la Next Star, unde a ajuns până în finală și a cucerit inimile telespectatorilor.

Cine este Antonio Pican. E logodit cu o artistă de la noiCine este Antonio Pican. E logodit cu o artistă de la noi

Mai tărziu, după trei ani, Antonio și-a luat inima în dinți și a urcat pe scena X Factor de unde a început și cariera sa muzicală. Din acel moment, cariera sa a luat avânt și a început să colaboreze cu diverși cântăreți cunoscuți în România, potrivit spynews.ro.

Piesa cu care a debutat are nu mai puțin de șapte milioane de vizualizări, el mărturisind că are foarte multe piese scrise pe care este nerăbdător să le lanseze și să vadă reacțiile fanilor. Printre artiștii români cu care a colaborat se numără și Anda Adam, Liviu Teodorescu, Bibi și Edward Sanda.

Citește și: Bibi, actrița din Profu’, cerută în căsătorie în vacanță!

Citește și: Alex Bodi și Bianca Iordache, un nou cuplu?

Citește și: Paul Vasile, unul dintre cuțitele de aur, eliminat de la Chefi la Cuțite:

Citește și: De ce au divorțat Oana Zăvoranu și Pepe:

Antonio Pican a cerut-o în căsătorie pe Bibi

Antonio Pican și Bibi (Bianca Lixandru) formează un cuplu de mai bine de un an. Cei doi au povestit că se înțeleg de minune și că vor să rămână împreună pentru totdeauna. La scurt timp după ce au început relația, fiind cuprinși de iubire, Antonio Pican a cerut-o în căsătorie pe Bibi. Tânărul a povestit că muzica este și ea un factor care îi unește, astfel au câteva melodii scoase împreună și se ajută unul pe celalălalt să crească.

Cei doi au povestit cum a avut loc cererea în căsătorie. Bibi nu bănuia ce urmează să se întâmple deși simțea că Antonio în ascunde ceva. Tânărul a ales un moment oportun și cererea s-a întâmplat pe aeroport, când plecau în Dubai, prima lor vacanță în afara țării.

A fost în aeroport. Așa îmi plănuisem eu de multă vreme, chiar înainte să o cunosc. Aveam de mult timp în capul meu să fac chestia asta. Noi nu mai plecasem într-o vacanță cu avionul. Era prima noastră vacanță afară din țară. Au mai fost mici factori care s-au așezat cum trebuiau să se așeze și nu am ratat ocazia”, a povestit Antonio Pican.

Antonio și Bianca au mărturisit că și părinții lor au fost la fel de emoționați și că tânărul a avut și un text pregătit pentru a pune marea întrebare.

Am plecat cu inelul din România și s-a întâmplat înainte să plecăm în Dubai. Părinții au fost foarte emoționați, nici nu au putut să-și ascundă emoțiile. (…) Când am cerut-o în căsătorie mi-am făcut și text. Am vorbit o grămadă, a spus Antonio.

Bibi vrea să fie mamă tânără

Bibi nu ascunde faptul că vrea să fie o mamă tânără, chiar dacă are abia 18 ani. Spune că va putea comunica mai ușor cu copilul dacă sunt de vârste cât mai apropiate. Chiar și familia știe de planurile ei și sunt cu toții de acord ca Bibi să aibă un copil în jurul vârstei de 23-24 de ani.

Eu am zis întotdeauna am spus că vreau să fiu o mămică tânără pentru că e mult mai bine, ai mai multă răbdare cu copilul, te înțelegi mult mai bine cu el. Cei din familia mea știu acest lucru, pentru că și sora mea este o mămică tânără. Nu vreau la 19-20 de ani, dar după 23-24 de ani”, a spus Bibi.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: