Esti aici
Acasa => Monden => Cine este Alexandru Abagiu, concurent „Asia Express” sezonul 3

Cine este Alexandru Abagiu, concurent „Asia Express” sezonul 3

Alexandru Abagiu, concurent „Asia Express” sezonul 3, va fi cu siguranță unul dintre preferații telespectatorilor. La doar 22 de ani, tânărul câștigă nu mai puțin de 3000 de dolari pe lună, așadar, cu siguranță are competiția în sânge. Iată cu ce se ocupă Alexandru Abagiu, concurentul „Asia Express”!

Unul dintre cele mai așteptate reality show-uri ale Antenei 1 începe curând, iar printre nenumăratele vedete se află și un nume mai puțin cunoscut – în vârstă de doar 22 de ani, Alexandru Abagiu, concurent „Asia Express”, este mai puțin cunoscut de către publicul spectator, însă este deja un nume în industria de beauty, prin mâinile sale trecând nenumărate doamne și domnișoare din showbiz. Nu, Alexandru Abagiu nu este designer, cum s-ar putea crede, ci cel mai cunoscut make-up artist român.

Alexandru Abagiu, vedeta atipică de la „Asia Express” sezonul 3

Alexandru Abagiu este unul dintre concurenții „Asia Express” sezonul 3, alături de Nico și fiica ei, Alexandra, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, și Alex Velea și Mario Fresh, cunoscutul make-up artist urmând să facă pereche cu cineva apropiat. De data aceasta, concurenții vor efectua un maraton spectaculos prin Filipine, Taiwan și Japonia, ce se va dovedi o provocare pentru Alexandru Abagiu, dar până acum tânărul de 22 de ani a dovedit deja cu prisosință că adoră competiția.

Deși este deja un nume consacrat în profesia lui, Alexandru Abagiu, unul dintre cei 8 concurenți „Asia Express”, este un exemplu atipic de vedetă, fiind genul de tânăr care muncește zi lumină, fiind pasionat cu adevărat de ceea ce face.

De la pictură și fotografie, la make-up

E greu de crezut că, în România, un tânăr abia ieșit din adolescență reușește să câștige 3.000 de euro pe lună și, mai mult, este și unul dintre profesionoiștii cei mai solicitați din branșa lui. Alexandru Abagiu și-a făcut debutul în industria fashion acum 6 ani, o vârstă la care alți puști nici măcar nu se gândesc la examenul de bacalureat… Lui însă până acum i-au trecut prin mâini sute de femei frumoase, care au pășit pe catwalk sau pe covorul roșu purtând semnătura Alexandru Abagiu.

Trusa de make-up a lui Alexandru Abagiu cântărește 15 kilograme

Artistul are o trusă de machiaj impresionantă, ce conține nu mai puțin de 128 de pensule și cântărește 15 kilograme, trusă care îl însoțește peste tot – la ședințe foto, prezentări de modă, spoturi publicitare și videoclipuri, pentru că, în timp, Alexandru Abagiu a devenit la fel de faimos ca majoritatea clienților săi.

Totul a început de la pasiunea pentru pictură, unde a câștigat premii importante la ocncursuri internaționale, apoi pentru fotografie, însă nevoia de adrenalină l-a împins, treptat, spre lumea modei… „Îmi plăcea mult să pictez, dar intervenise o oarecare monotonie în ceea ce făceam.

În plus, îmi doream să devin cunoscut în lumea modei. Eram înnebunit după prezentările de modă, după podiumurile acelea interminabile, iar toata nebunia și agitația din culise mă captivau, pur si simplu”, spune Alexandru Abagiu, citat de adevărul.ro.

Primele sale modele au fost colegele de clasă

Primele sale modele foto au fost colegele sale de clasă, pe care le-a convins să-i pozeze, însă când a realizat că rezultatul nu seamănă cu cel din revistele de specialitate, Alexandru s-a apucat să le machieze. Înarmat cu primul catalog personal, artistul a început să bată pe la uși. Așa a fost acceptat de firma de produse cosmetice Dumarex și a ajuns să urmeze cursurile de inițiere în machiaj la Chanel, fiind, de altfel, unicul make-up artist român atestat la renumita casă. Restul e istorie…

Acum urmează o nouă provocare pentru Alexandru Abagiu – cea de concurent la „Asia Express” sezonul 3, unde, suntem convinși, va avea un parcurs la fel de spectaculos ca cel din viața profesională.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: