Esti aici
Acasa => Monden => Cine este Alexandra Dinu, noul jurat Românii au Talent

Cine este Alexandra Dinu, noul jurat Românii au Talent

Alexandra Dinu este actriță și a fost prima soție a lui Adrian Mutu. Frumoasa româncă s-a mutat în America și are o relație frumoasă cu un bărbat celebru de la Hollywood. De când s-a despărțit de celebrul fotbalist, Alexandra Mutu duce o viață frumoasă și liniștită, alături de fiul ei, Mario, care a împlinit de curând 18 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Citește și: Cum arată Alexandra Dinu la 16 ani după ce a părăsit România.Fosta soție a lui Adrian Mutu are 39 de ani și nu s-a schimbat deloc

Alexandra Dinu s-a mutat deja de patru ani în Statele Unite și are succes în carieră, dar și pe plan personal. Ea este împreună cu Jeffrey Greenstein, unul dintre producătorii Loving Pablo.

Cine este Alexandra Dinu,  noul jurat Românii au TalentCine este Alexandra Dinu,  noul jurat Românii au Talent

Adrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu. Ce sumă datorează pentru pensia alimentară a fiului său

„Faptul că am un copil a fost ca un test pentru iubitul meu la începutul unei noi relaţii. Consider că un bărbat care te iubeşte cu adevărat nu are cum să nu-ţi iubească la fel de mult şi copilul. Nu aş fi putut să am o relaţie decât cu un bărbat care nu doar îmi acceptă copilul, dar îl iubeşte şi e fericit să îl aibă parte din viaţa lui. Ceea ce mi s-a părut important în astfel de situaţii este ca Mario să înţeleagă că partenerul meu de viaţă nu este noul lui tată”, a povestit Alexandra Dinu pentru România TV.

Alexandra Dinu a plecat din România în urmă cu două decenii și a trăit în Italia 16 ani

Alexandra Dinu a plecat din România ca să trăiască în Italia, după care a decis să se mute în Statele Unite. Ea a jucat recent și în filme precum: Bullet Head și Final Score.

„Acum stau în America. M-am mutat de trei ani. Locuiesc acolo, am lucrat acolo, lucrez acolo. Îl cresc pe Mario, care acum are 16 ani. Băiatul meu e bărbat. Oamenii ne spun cel mai des că este fratele meu. Este cel mai mândru.
Nu mă gândesc să mai devin mamă. Nu cred. Mi-aș dori o fetiță, nu pot să spun că nu mi-ar plăcea, dar ar fi diferență mult prea mare între ei acum. O să mă mai gândesc. ”, a declarat Alexandra Dinu în urmă cu doi ani, pentru Libertatea.

Alexandra Dinu revine la PRO TV, ca jurat în show-ul Românii au Talent

Vestea că Alexandra Dinu îl va înlocui pe Mihai Petre în juriul faimoasei emisiuni Românii au talent a fost una surprinzătoare pentru fanii show-ului de talente. Noul sezon o aduce la masa juraților pe frumoasa actriță, care a acceptat fericită propunerea celor de la ProTv și a considerat- un „semn de Sus’.

[EXCLUSIV]: Andreea Marin Banica si Alexandra Dinu: Exista viata dupa divorț

„Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență’, a declarat Alexandra Dinu sâmbătă dimineața, la Știrile PRO TV. Un al motiv pentru care a acceptat propunerea este că îi plac provocările. „Am mai avut oferte de a mă întoarce în televiziune, dar n-am găsit proiectul potrivit, care să-mi placă. Acum iată că revin în televiziune după mulți, mulți ani. Am emoții! Întotdeauna am emoții’, mai spune fosta soție a lui Adi Mutu.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: