Esti aici
Acasa => Monden => Cine este Alex Parker, iubitul Alexandrei Stan. El și Selly au avut aceeași iubită

Cine este Alex Parker, iubitul Alexandrei Stan. El și Selly au avut aceeași iubită

Cine este Alex Parker, iubitul Alexandrei Stan. După ce s-a căsătorit, iar la scurt timp a divorțat deoarece mariajul devenise unul toxic, Alexandra Stan s-a afișat cu un nou bărbat. Se pare că diva este mai îndrăgostită ca niciodată, conform pozelor postate pe rețelele de socializare. Noua cucerire a cântăreței este un producător muzical și DJ, care, în trecut, a avut o relația cu fosta iubită a vloggerului Selly.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alex Parker, iubitul Alexandrei Stan. Alexandra Stan a trecut printr-o perioadă dificilă, însă a ajuns în punctul în care să se poată declara cu adevărat împlinită. Alex Parker este un producător muzical și DJ care i-a oferit divei toate motivele de fericire. Cei doi formează un cuplu și își arată dragostea unul față de celălalt de fiecare dată când au ocazia. Iată câți ani are, cine este fosta lui iubită și cum își câștigă existența noua cucerire a Alexandrei Stan!

Cei doi par mai fericiți ca niciodată, iar dovada sunt pozele pe care le postează împreună pe rețelele de socializare. Iată cine este cu adevărat Alex Parker, iubitul Alexandrei Stan!

Citește și: De ce s-a căsătorit Alexandra Stan cu Emanuel Necatu:”Am încercat să facem copii, am mers la doctor…”

Citește și: Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu:„Nu mai sunt căsătorită. Fiecare alege…’

Citește și: Mihai Trăistariu a făcut scandal la Eurovision și NU mai participă în 2022:„Din acest motiv absentez’

Citește și: Unde și când va fi înmormântat Victor Socaciu.A fost ultima sa dorință

Cine este Alex Parker, iubitul Alexandrei Stan

Cine este Alex Parker, iubitul Alexandrei Stan. Alex Parker este un tânăr în vârstă de 27 de ani, care este pasionat de industria muzicală. Acesta este producător, dar și DJ, iar Alexandra pare extrem de atrasă de latura artistică a tânărului. Aceștia și-au confirmat deja relația, grație fotografiilor pe care le-au publicat pe rețelele de socializare.

Alex Parker deține recordul pentru cel mai tânăr DJ care a mixat la Neversea. La doar 27 de ani și-a înființat propriul studio de producție muzicală, care a înregistrat deja peste 100 de milioane de stream-uri pe SPOTIFY.

El și Selly au avut aceeași iubită

Cine este Alex Parker, iubitul Alexandrei Stan. Înainte de a începe o relație cu Smaranda Știrbu, studentă la medicină, Selly a avut o relație de lungă durată cu colega sa de breaslă, Magda, cunoscută pe rețelele de socializare sub pseudonimul Magdyz. Se pare că și Alex Parker a avut o relație cu aceasta, la insistențele vloggeriței.

Alex Parker s-a lăsat însă greu, răspunzând la avansurile șatenei abia după trei zile: “E o regulă nescrisă să răspunzi după trei zile! În momentul în care răspunzi imediat o să perceapă că ești disperat. Așa creezi un suspans!, a spus el la momentul respectiv.

Sursă foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: