Esti aici
Acasa => Monden => Cine câștigă Asia Express 2021? Două echipe se luptă în finala Asia Express, sezonul 4

Cine câștigă Asia Express 2021? Două echipe se luptă în finala Asia Express, sezonul 4

Cine câștigă Asia Express 2021? Doar câteva zile îi mai despart pe telespectatorii Asia Express până să afle cine câștigă sezonul 4 al emisiunii de pe Antena 1. Două echipe se luptă în finală cu toate „armele” lor pentru a învinge. Acestea sunt formate din Emi și Cuza de la Noaptea Târziu și soții Mihai și Elwira Petre. Marii învingători vor fi anunțați duminica aceasta, pe 28 noiembrie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine câștigă Asia Express 2021? Sezonul 4 Asia Express le-a adus telespectatorilor o mulțime de surprize, care mai de care mai neașteptate. Și-au cunoscut mai bine idolii și i-au susținut în fiecare probă. La plecarea din București au fost în total nouă echipe. Ele erau formate din Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Cine câștigă Asia Express 2021? În ultima etapă a competiției, marea finală, au ajuns doar două echipe. Emi și Cuza și Mihai Petre și Elwira Petre se luptă în ultima cursă din Ierusalim, fiecare dorindu-și să pună mâna pe marele premiu oferit de Antena 1, de 30.000 de euro. S-a ajuns la această formulă, după ce surorile Lidia Buble și Estera Buble au părăsit competiția chiar în semifinală.

Citește și: Finala Asia Express sezonul 4.Echipele se simt în mare pericol

Citește și: Primul lucru pe care Cosmin Natanticu l-a făcut la întoarcerea din Asia Express:„Când am ajuns…” / EXCLUSIV

Citește și: Ștefan Bănică, dezvăluiri despre căsniciile cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin:„Relațiile au avut de suferit”

Citește și: Dani Oțil și Răzvan Simion, dialog spumos despre Daliana Răducan:„Exact de asta am parte!”

Cine câștigă Asia Express 2021?

Cine câștigă Asia Express 2021? Cel mai așteptat moment al emisiunii Asia Express va fi difuzat în doar câteva zile pe Antena 1. În marea finală au ajuns Emi și Cuza și Mihai și Elwira Petre. Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost la un pas să ajungă în finală, ajungând până în semifinală. Ele au fost eliminate, după ce nestemata din cufărul lor a fost roșie.

În ediția difuzată ieri, 24 noiembrie 2021, telespectatorii Antena 1 au putut urmări semifinala Asia Express. Echipele compuse din Lidia Buble și sora ei, Estera, Emi și Cuza, Mihai Petre și Elwira s-au luptat cot la cot pentru a primi „biletul” către marea finală. Cele mai mari emoții au fost trăite de către surorile Buble și de soții Mihai Petre și Elwira Duda, pentru că ei aveau cuferele în care se ascundeau nestematele verzi și roșii.

Două echipe se luptă în finala Asia Express, sezonul 4

Cine câștigă Asia Express 2021? După cum știți, cei care nimeresc nestemata roșie pleacă acasă. Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost ghinionistele. Mihai Petre și soția lui, Elwira, au stat tot timpul ca pe ace, știind că ei aveau două cufere. Emi și Cuza au fost cei mai relaxați, deoarece nu au primit nicio cutie. Înainte de a afla verdictul, Emi spunea că indiferent de rezultat, va lupta până la ultima secundă.

„Cu siguranță, cu oricine vom juca finala, o să luptăm până la ultima secundă, până la ultima probă, ultima misiune, ultimele puteri”, a spus Emi la Asia Express.

Și Cuza a avut ceva de spus la Asia Express, după ce s-au calificat primii în finală: „suntem în finala celei mai tari experiențe din viața noastră”.

Emi și Cuza și Mihai Petre și Elwira se vor lupta cot la cot în finala Asia Express

Cine câștigă Asia Express 2021? După ce au văzut că în cufărul Lidiei și a Esterei Buble se acundea piatra roșie, Mihai Petre a spus că s-a simțit din nou puternic. S-a declarat recunoscător Elwirei, pentru că au ajuns împreună până în finală.

„Când am văzut piatra roșie, s-a luat toată greutatea. Corpul a căzut și sufletul s-a ridicat, efectiv. În momentul ăla, eu simțeam că îi sunt recunoscător ei pentru tot parcursul acesta, pentru faptul că am făcut o echipă foarte bună. Și ne-am simțit din nou puternici, deși eram pe jos. E foarte ciudat.”, a declarat Mihai Petre la Asia Express, după ce a aflat că participă în finală.

Soția lui Mihai Petre a fost atât de copleșită de emoții, încât i s-au înmuiat picioarele, la propriu. Elwira a început să plângă de bucurie și l-a strâns în brațe puternic pe partenerul ei.

„Mie nu-mi venea să cred și, în același timp, când am văzut piatra asta mă gândeam, „Doamne, noi am ajuns în finala Asia Express?!”. Mi s-au înmuiat picioarele și plângeam de bucurie. Singurul loc în care mă simțeam erau brațele lui Mihai, pentru că acolo mie îmi e bine și știam că și lângă mine sunt fetele care sunt triste și cumva eram ca apa și focul, unul lângă celălalt”, a completat și Elwira la Antena 1.

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi, după ce a fost eliminată de la Asia Express

Cine câștigă Asia Express 2021? Lidia Buble a izbucnit în lacrimi, după ce a fost eliminată de la Asia Express. Deși a încercat să o îmbărbăteze, și sora ei, Estera, avea lacrimi în ochi. Cântăreața a declarat că îi pare rău că jocul s-a terminat pentru ele, însă e fericită că a participat, mai ales în această formulă. Acum, rămâne de văzut cineva va câștiga competiția dintre echipele Emi și Cuza și Mihai Petre și Elwira.

„Cea mai pare părere de rău și cel mai mare regret al meu este că s-a terminat jocul pentru noi. Mi-ar fi plăcut sa avem șansa să jucăm ultimul joc împreună. A fost cea mai frumoasă aventură a vieții noastre. Simt că mi-am trăit a doua copilărie. Am simțit că m-am întors în timpul copilăriei și mi-am dat voie să mă joc.

Noi ne-am bucurat și am trăit. Ne-am făcut și prieteni. Unul dintre cele mai grele momente pentru noi a fost atunci când am mâncat capul de miel în timpul unei probe’, au declarat Lidia Buble și Estera, după eliminare, conform spynews.ro.

Sursă foto: Captură ecran, Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: