Esti aici
Acasa => Monden => Cinci „copiii” i-au bătut la ușă lui Benone Sinulescu, de-a lungul vieții: „Mi-a zis mama că sunteţi tatăl meu”

Cinci „copiii” i-au bătut la ușă lui Benone Sinulescu, de-a lungul vieții: „Mi-a zis mama că sunteţi tatăl meu”

Benone Sinulescu a iubit o singură femeie. Cu toate astea, de-a lungul carierei sale, artistul s-a confruntat cu multe situații delicate. Cântărețul mărturisea că vreo cinci „copii” l-au căutat și au susținut că este tatăl lor. Ce spunea interpretului de muzică populară despre acest lucru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu, legenda muzicii populare românești a plecat dintre noi. Artistul s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani. Artistul a avut parte de o viață frumoasă, datorită talentului său. Acesta a trăit o poveste de dragoste ca-n filme alături de soția sa, pe care a iubit-o până în ultima clipă.

Unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară a plecat dintre noi, lăsând în urmă multă durere în sufletul celor dragi. Benone Sinulescu a fost în centrul atenției datorită talentului său artistic și multe femei l-au curtat. Cu toate astea, artistul a iubit o singură femeie, care i-a devenit soție.

Citește și: Dan Negru, sfâșiat de durere după moartea lui Benone Sinulescu:”E prima dată când îmi dă țeapă”

Citește și: Benone Sinulescu a murit cu ultima dorință neîmplinită:”În ultima vreme spunea ca vrea…”

Citește și: Andreea Ibacka a fost la un pas să nască prematur:„Am avut contracții aproape fără pauză”

Citește și: De ce a luat Bianca Drăgușanu decizia de a-și schimba înfățișarea, după emisiunea „Din Dragoste”:„Nu-mi permiteam la vremea aia nimic”

Benone Sinulescu a fost cerut în căsătorie de multe tinere

Artistul a avut o căsnicie frumoasă cu Elena Sinulescu, mărturisind că a fost singura femeie căreia i-a spus „te iubesc”. Înainte să se căsătorească cu aleasa inimii, Benone Sinulescu a avut parte de experiențe surprinzătoare, mai ales că era râvnit de zeci de femei.

Artistul povestea în trecut că a fost cerut în căsătorie de multe, dar mereu a refuzat. Am avut multe cereri în căsătorie, în tinereţe. Fetele veneau pur şi simplu la spectacole şi mă cereau de bărbat.”, spunea artistul pentru Click.,, potrivit Spynews.ro.

Benone Sinulescu: „Venea câte unul şi spunea că e fiul meu”

Regretatul artist a mai povestit că a fost pus în situația în care mai mulți copii s-au prezentat ca fiind ai lui. Deși părea surprins inițial, Benone Sinulescu se amuza de moment pentru că știa că nu era adevărat.

Mai târziu, mă trezeam la concerte cu mulţi tineri. Venea câte unul şi spunea că e fiul meu. Odată, la Iaşi, a venit un băiat şi a spus: «Mi-a zis mama că sunteţi tatăl meu». Mă uitam la el, nu semănam. Altădată, la Timişoara, am păţit la fel. A venit altul şi mi-a spus, tot aşa, că sunt tatăl lui. O fată mi-a spus că o cheamă Benonia şi că este rodul iubirii mele cu mama ei”, povestise Benone Sinulescu pentru sursa citata mai sus.

Benone Sinulescu, iubire ca-n filme cu Elena

Artistul a recunoscut că multe domnișoare l-au abordat, dar el le-a evitat. Mai mult, Benone Sinulescu a mărturisit că era timid în tinerețe și nu voia să vorbească cu fetele. În momentul în care a cunoscut-o pe soția lui, Elena, artistul s-a îndrăgostit pe loc. Cei doi nu au avut copii, dar acest lucru nu i-a împiedicat să se iubească vreme de 40 de ani.

„Pe Leni am cunoscut-o prin intermediul regretatei Ileana Sărăroiu, care a invitat-o la masă, după un spectacol. Ne-am înţeles bine, încă de la început. Ne iubim şi acum, după 38 de ani. Soţia este cel mai bun critic al meu. Câteodată ne mai şi contrazicem. Ea s-a ferit totdeauna să iasă în faţă, nu i-a plăcut să iasă în evidenţă. Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, spunea artistul.

Sursa foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: