Esti aici
Acasa => Monden => Chiara Ferragni a născut! Prima fotografie cu bebelușul

Chiara Ferragni a născut! Prima fotografie cu bebelușul

Cunoscuta vloggeriță și fashion influencer-ul Chiara Ferragni a născut ieri un băiețel și a împărtășit minunata veste cu cele 12 milioane de fani de fani ai săi. Iată fotografia cu micul Leoncino care a adunat un milion de like-uri în doar 30 de minute!

March 19th 2018: our Leoncino was born

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

La finele lunii octombrie, Chiara Ferragni (30) și logodnicul ei Fedez, un rapper și cântăreț italian, postau pe Instagram un mesaj criptat ce conținea o șapcă de baseball pe care scria Daddy și o tiară împodobită cu pietre prețioase pe care scria Mother. Textul avea să-i lămurească imediat pe fani… Cei doi urmau să devină părinți! „Hei, oameni buni… Vom fi părinți curând. Sunt însărcinată în 5 luni și abia așteptăm să-l vedem pe micuț. Viața e frumoasă1”, scria atunci Chiara, iar mesajul ei avea să primească, în doar 24 de ore, aproape un milion de like-uri.

Chiara Ferragni a născut ieri, iar fericita mămică și iubitul ei s-au grăbit să împartășească minunata veste cu fanii: „Leoncino was born”. În doar 30 de minute, fotografia în care vloggerița își ține fiul la piept și este îmbrășișată de iubitul ei a adunat 1 milion de like-uri, fanii felicitându-i entuziasmați pe Chiara și pe Fedez. Nu știm dacă acesta este chiar numele micuțului (n. red. – Leoncino înseamnă pui de leu), fiindcă pare, mai degrabă o porerclă, dar i se potrivește.

Foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: