Esti aici
Acasa => Monden => Chef Munti a slăbit 52 de kilograme! Câștigătorul „Chefi la cuțite” e de nerecunoscut

Chef Munti a slăbit 52 de kilograme! Câștigătorul „Chefi la cuțite” e de nerecunoscut

Chef Munti a slăbit 52 de kilograme și e de nerecunoscut! Lui Mihai Munteanu emisiunea „Chefi la cuțite” i-a schimbat viața… Și nu doar datorită celor 30.000 de euro pe care i-a câștigat, ci și datorită deciziei de a slăbi, pe care a luat ulterior.

În doar câteva luni, Chef Munti a slăbit 52 de kilograme! Cu un trup imens și cu un suflet pe mărimea staturii sale, Mihai Munteanu și-a câștigat o mulțime de fani în emisiunea „Chefi la cuțite”, pe care a și câștigat-o. după ce a impresionat cu preparatele sale, Chef Munti a făcut un gest care a impresionat profund pe toată lumea – inimosul bucătar a luat decizia de a împărți premiul cu echipa sa!

O parte din banii câștigați i-a folosit însă în scop personal – Munti a făcut o operație de micșorare a stomacului (gastric sleeve) care i-a schimbat viața radical. Dacă până la începutul lunii iunie Chef Munti slăbise deja 25 de kilograme, iată că, patru luni mai târziu, invitat la Star Matinal, simpaticul chef a mărturisit că a mai dat jos 27 de kilograme, acum devenind practic de nerecunoscut.

Logodnica l-a ambiționat

Simpaticul chef a povestit că cea care l-a susținut în luarea acestei decizii a fost chiar logodnica lui, care deja își făcuse operația. Era normal la un moment dat să fac chestia asta, mai ales că am avut-o şi pe logodnica mea aproape. Ea şi-a făcut chestia asta acum un an jumate. Chiar mai dă jos şi acum. Are o mică problemă cu ronţăitul. Ea m-a îndemnat oarecum. Nu mai pot cu dietele. Am făcut chestia asta. Mi-a fost frică. 20.000 de chestii mi-au trecut prin cap. (…)

Nu înţeleg lumea care-şi face operaţie şi se apucă să bage… eu mă văd pe mine acum. Nu mai pot. 20 de zile după operaţie ai dietă. Nu ai cum să bagi în tine. Un an de zile nu mai ai niciun fel de senzaţie de foame. (…) Doctorul mi-a zis că trebuie să ajung la 85 de kilograme”, povestea Chef Munti după ce a luat decizia care i-a schimbat viața.

În prezent, Chef Munti a preluat bucătăria a două restaurante cu specific italienesc din București, acolo unde este chef executiv. Mai mult, câștigătorul „Chefi la cuțite” a creat un meniu semnătură desprins din conceptul de comfort food: „Gătim mâncare pentru suflet, din suflet. Acest stil de preparate au succes la nivel mondial și sunt, în sine, rețete clasice, cu gust, preparate cu ingrediente proaspete, de calitate”.

Foto: Facebook, captură video

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: