Esti aici
Acasa => Monden => Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei sunt co-prezentatori la Chefi fără limite, de la Antena 1. Ce misiuni vor avea

Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei sunt co-prezentatori la Chefi fără limite, de la Antena 1. Ce misiuni vor avea

Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei sunt co-prezentatori la „Chefi fără limite”, de la Antena 1. Cei doi vor avea niște misiuni deosebite în cadrul noului format ce va debuta în primăvară. Au oferit primele declarații despre rolul lor, dezvăluind câteva detalii și despre cei trei protagoniști, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Iată ce au spus!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei sunt co-prezentatori la „Chefi fără limite”, de la Antena 1. Amândoi s-au arătat încântați de noul format de adventure-cooking show, anunțând că le va aduce telespectatorilor multe surprize. Emisiunea va avea premiera în curând, în primăvara acestui an.

„Chefi fără limite” va fi primul show TV din țara noastră care combină într-un mod inedit gătitul cu călătoriile și aventura. Cei de la Antena 1 le promit telespectatorilor că vor avea parte de un adevărat spectacol gastronomic, asezonat cu destinații elene superbe și situații pline de suspans și adrenalină. Protagoniști vor fi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, iar co-prezentatori sunt Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei.

Citește și: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, despre Chefi fără limite, de la Antena 1:„La majoritatea probelor ne certăm”

Citește și: Sorin Bontea, despre Chefi fără limite, de la Antena 1:”Am în echipă de toate…”

Citește și: Cum a fost prins Augustin Viziru furând din magazine:„Cele mai urâte două ore din viața mea”

Citește și: Laura Cosoi, primele imagini cu burtica de gravidă.Cum arată în costum de baie

Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei sunt co-prezentatori la „Chefi fără limite”, de la Antena 1

Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei vor avea misiuni importante la „Chefi fără limite”. Cel dintâi se va asigura că chefii respectă cu strictețe indicațiile impuse de fiecare misiune, iar cel de-al doilea are rolul de a aduce în prim-plan partea gastronomică a Greciei.

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea vor fi protagoniștii de la „Chefi fără limite”. În cadrul emisiunii, vor coordona fiecare câte o echipă. Miza pusă la bătaie e aceea de a dovedi că un bucătar talentat poate să facă față provocărilor chiar și în cele mai dificile condiții și că își poate depăși limitele, oricât de greu ar părea.

Chefii și concurenții de la „Chefi fără limite” nu vor avea parte de confortul unei bucătării, astfel că vor fi nevoiți ca uneori să își procure singuri ustensilele sau ingredientele necesare. Chef Iosif Ștefănescu va avea rolul de a arbitra misiunile chefilor. Pe deasupra, co-prezentatorul îi va însoți la fiecare probă, împreună cu un judecător local.

Ce misiuni vor avea

Chef Iosif Ștefănescu e onorat că a luat parte la producția unui show de o asemenea anvergură. I-a cunoscut și mai bine pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea cu ocazia acestei emisiuni și spune că ei au transformat Grecia într-o „arenă de luptă – începută că o joacă și continuată că un război”.

„Mă bucur că am participat la producția unui show de o asemenea anvergură. Am avut deosebita onoare de a lucra alături de cei trei chefi, arbitrând competiția acerbă dintre ei, alături de jurați din Grecia. Am savurat modul șiret de competiție a lui Sorin, efervescența și strategiile lui Cătălin, dar și ambiția și bagajul vast de cunoștințe ale lui Florin.

Ei sunt cei care au transformat destinația de vacanță denumită Grecia într-o arenă de luptă- începută că o joacă și continuată că un război. Strategiile din timpul competiției l-au ajutat pe unul din ei să câștige primul titlu Chefi fără limite. Nu pot să vă spun decât că nume lui se termină cu ”in”!”, a declarat chef Iosif Ștefănescu, co-prezentatorul de la „Chefi fără limite”.

Marius Tudosiei, despre „Chefi fără limite”

Celălalt co-prezentator de la „Chefi fără limite”, Marius Tudosiei, are rolul de a descoperi și de a împărtăși specificul culinar al fiecărei insule grecești. Este la rândul lui pasionat de bucătărie, astfel că e o plăcere pentru el să dezvăluie poveștile preparatelor locale. Astfel, fanii emisiunii vor putea să afle amănunte nebănuite legate de cultura culinară a poporului elen, despre obiceiurile gastronomice și preparate celebre influențate de evenimente istorice. Potrivit spuselor lui, fiecare insulă e diferită față de restul.

„La Chefi fără limite îmi retrăiesc idealul în viață, acela de a descoperi lucruri în amănunt pe care alți oameni nu le știu încă. E foarte interesant pentru mine, pentru că ultimii ani din viață fix așa i-am petrecut: printre localnici, descoperind gustul local, tehnici, un stil de viață pe care altfel nu l-aș fi cunoscut.

Fiecare insulă grecească este diferită de toate celălalte, pentru că există un specific local în fiecare dintre ele. Această expediție de descoperire cred că este cel mai interesant lucru pe care îl vor urmări românii la Chefi fără limite.”, a transmis Marius Tudosiei de la „Chefi fără limite”.

„Chefi fără limite” va apărea la Antena 1 începând cu primăvara aceasta. Cu ocazia acestui show culinar, oamenii vor afla detalii inedite despre diverse preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și vor avea parte de aventură cât cuprinde, odată cu participanții.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: